Amestecă un avocado copt cu un sfert de cană de ulei de cocos și aplică mască pe păr. Rezultate uimitoare de la prima utilizare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Amestecă un avocado copt cu un sfert de cană de ulei de cocos și aplică mască pe păr. Rezultate uimitoare de la prima utilizare
Amestecă un avocado copt cu un sfert de cană de ulei de cocos și aplică mască pe păr. Rezultate uimitoare de la prima utilizare

Fie că te chinui să scapi de mătreață, de firele rebele ori înspicate sau vrei hidratare, întotdeauna îți vei dori o podoabă capilară sănătoasă și strălucitoare. Aici vă vin în ajutor măștile de par, care reușesc să îți revigoreze firele cu probleme, indiferent de anotimp.

Deci pentru a ști exact ce ingrediente conțin măștile de par pe care le folosești, renunță la cele din comerț și prepară-le singură  din ingrediente naturale. Aliatul tău de baza este uleiul de cocoș. Cu ajutorul lui vei rezolva toate problemele părului. 

 

Mască hidratantă, cu ulei de cocoș, rozmarin și avocado pentru păr uscat și lipsit de strălucire.

Două avocado coapte + 1/4 cană ulei de cocoș lichid + 20-40 picături de ulei esențial de rozmarin. Amestecă, într-un blender  toate ingredientele și întinde masca pe par, masând bine la nivelul scalpului. După 20 de minute, spală-te pe cap. În rezultat, vei avea o podoabă capilară hidratata, catifelată și densă, iar rozmarinul va conferi strălucire.

 

Amestecă jumătate de cană de zaț proaspăt de cafea cu două linguri de ulei de măsline. Face minuni pentru tine

 

Mască cu ulei de cocoș și de argan pentru par lipsit de strălucire.

O  lingură ulei de cocoș lichid + 1 lingură ulei de argan. Amestecă cele două uleiuri și aplică masca pe toată lungimea părului, de la vârfuri, spre scalp, masând bine. Acoperă-ți părul cu o cască de dus și spală-te pe cap a două zi dimineață. Această masca îi va conferi părului tău strălucire, firele uscate devenind moi și hidratate.

 

Trucuri secrete de la bunica: Ai nevoie doar de o lingură și vei scăpa, ca prin minune, de cearcăne

 

Masca cu ulei de cocoș, banane și avocado pentru un păr casant și uscat

Un  avocado copt + 1 banană coaptă + 2 linguri ulei de cocoș lichid (dacă ai părul fin și subțire, folosește doar 1 lingură de ulei de cocoș). Combină ingredientele într-un blender vertical, apoi întinde masca pe par. Așteaptă 20-30 de minute, apoi spală-te pe cap. Bananele sunt bogate în uleiuri naturale și vitamine care înmoaie firul de par, împiedicându-i ruperea, avocado repară firele casante și stimulează creșterea, iar acizii grași din uleiul de cocoș păstrează firul de par hidratat, scrie sanovita.ro. 

 

Băutura minune care arde grăsimea, scade glicemia și reglează tensiunea. Se face din patru ingrediente, pe care le avem în casă

 

Mască hidratantă, cu ulei și lapte de cocoș pentru par lipsit de hidratare. Se iau  ½ cană lapte de cocoș + 2 linguri ulei de cocoș lichid + 2 capsule de Vitamina E. Amestecă într-un bol, laptele și uleiul de cocoș; găurește cu un ac capsulele de Vitamina E și toarnă conținutul în bol, omogenizând masca de păr. Aplică pe toată lungimea firului de par, concentrându-te pe vârfuri. Acoperă-ți părul cu o cască de dus, așteaptă 30 de minute, apoi spală-te pe cap. Amestecul de ulei și lapte de cocoș înseamnă și mai multă hidratare pentru par, în timp ce Vitamina E ține la distanță părul uscat și casant.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel