Amestecă ceai de mușețel cu miere și scorțișoară. Efectele lui te vor scuti de o vizită la coafor

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Amestecă ceai de mușețel cu miere și scorțișoară. Efectele lui te vor scuti de o vizită la coafor
Amestecă ceai de mușețel cu miere și scorțișoară. Efectele lui te vor scuti de o vizită la coafor

Se apropie vara și toată lumea își dorește un păr strălucitor și frumos. Iată cea mai bună rețetă DIY pentru a vă lumina părul în mod natural. Este simplă și ușor de făcut, iar toate ingredientele se găsesc în dulapul din bucătăria ta!

Vei fi un mare fan al acestei rețete din câteva motive: nu numai că este ieftină, dar nu îți va deteriora părul nici pe departe la fel de mult ca și produsele chimice de la salon. De asemenea, șuvițele pe care le vei obține vor arăta mai natural, oferindu-ți acele reflexii sărutate de soare. Dacă vrei rețeta completă, continuă să citești!

 

Care sunt beneficiile ceaiului de mușețel pentru păr


Ceai de mușețel - Un ingredient cheie al florilor de mușețel este apigenina, care a fost folosită în mod tradițional ca agent de iluminare. De asemenea, poate stimula vasele de sânge și poate încuraja creșterea părului, ceea ce îl face deosebit de bun pentru această rețetă.

Miere și scorțișoară - Mierea conține o cantitate mică de peroxid de hidrogen. Atunci când este amestecat cu scorțișoară, aceasta va "dezvolta" și va crește proprietățile de iluminare ale mierii. Mierea este, de asemenea, un umectant natural care va menține părul hidratat.

Suc de lămâie - Acidul citric din sucul de lămâie va accelera procesul de iluminare, mai ales sub soare.

Ulei - Folosirea uleiului de cocos sau de măsline va ajuta la menținerea părului hidratat pe tot parcursul procesului. În special uleiul de măsline va ajuta la eliberarea agenților de peroxid de hidrogen care se găsesc în miere.

 

2. Amestecă c... (ali-pazani-3w14x-yxffk-unsplash.jpg)

 

Cum să-ți luminezi părul în mod natural

 

Este indicat să folosești acest amestec în timpul verii. Nu numai că soarele va activa ingredientele și îl va ajuta să acționeze, dar adaugă foarte multă textură și volum părului tău, oferindu-ți valurile perfecte de plajă. Se clătește ușor la duș și îți va lăsa părul și mai neted și mai strălucitor decât înainte.

 

Ingrediente:

- 2 căni de ceai tare de mușețel
- 2 linguri de miere crudă
- 1 linguriță de scorțișoară
- 1 lingură de ulei de cocos sau de măsline
- Sucul de la 3 lămâi
- O sticlă cu pulverizator

 

3. -imagine fara descriere- (element5-digital-wcpg9rozbm0-unsplash.jpg)

 

Cum se aplică amestecul pe păr


Fierbeți 2 căni de apă și infuzați ceaiul de mușețel timp de cel puțin 5 minute. Cu cât se lasă mai mult timp la infuzat și cu cât ceaiul este mai tare, cu atât mai bine. De asemenea, puteți folosi mai multe pliculețe de ceai.

În timp ce ceaiul se infuzează, combinați mierea, scorțișoara și uleiul. Amestecați bine amestecul și lăsați-l să stea timp de o oră sau mai mult pentru a se "dezvolta".

Odată ce ingredientele sunt gata, combinați-le într-o sticlă cu pulverizator și adăugați sucul de lămâie. S-ar putea să se aglomereze puțin, dar agită-l bine înainte de a-l folosi.

Poți pulveriza acest produs pe tot părul și să te duci la soare sau îl poți lăsa ca mască peste noapte. Pentru că este atât de delicată, o poți folosi în mod regulat (de câteva ori pe săptămână) până când obții rezultatele pe care le cauți.

Părul meu este în mod natural de un blond cenușiu închis, iar această combinație adaugă reflexiile perfecte care îi dau mai multă dimensiune și luminozitate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel