Amestecă apă oxigenată cu puțin detergent și vei scăpa de petele vechi de pe haine. Soluția minune costă doar câțiva lei

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
AMESTECĂ apă OXIGENATĂ cu puțin detergent vei scăpa de PETELE vechi de pe haine. SOLUȚIA minune COSTĂ doar câțiva lei
AMESTECĂ apă OXIGENATĂ cu puțin detergent vei scăpa de PETELE vechi de pe haine. SOLUȚIA minune COSTĂ doar câțiva lei

Apă oxigenată este cel mai utilizat dezinfectant în gospodării. Se găsește, de obicei, în farmacii și nici nu este foarte scumpă. Peroxidul de hidrogen nu este numai un produs de îngrijire personală, ci are și numeroase întrebuințări în gospodărie.  Apa oxigenată este un compus chimic lichid (puţin mai dens decât apa), cunoscut drept un agent oxidant extraordinar. Este utilizată în principal pentru a trata rănile şi a preveni infectarea lor. Totuşi, aceasta nu este singura să întrebuinţare.

Înălbitor organic - Poți scăpa de petele de transpirație, de sânge, vin sau ketchup adăugând în ligheanul în care pui rufele la înmuiat o ceșcuță de apă oxigenata și puțin detergent de rufe.

Elimina pesticidele din legume și fructe. Lasă legumele și fructele pentru jumătate de ora într-un vas, în care în care ai turnat o jumătate de ceașcă de apă oxigenata 3% și 3 căni de apă.

Curăță sticla - Aplică apă oxigenată pe o oglindă sau pe o fereastră și așteaptă câteva secunde. Apoi îndepărteaz-o cu o lavetă.

 

Trucuri secrete de la bunica: Ai nevoie doar de o lingură și vei scăpa, ca prin minune, de cearcăne

 

Tratează aftele  - Înmoaie un bețișor de urechi în apă oxigenata 3% în gură pentru a face aftelor să dispară mai repede.  

Elimină virușii și bacteriile -  Răspândirea bacteriilor în locuința ta poate fi prevenită cu apa oxigenată. Într-o sticlă cu pulverizator amestecă 8 părți apă și 2 părți apă oxigenata și aplică pe gresie, faianță, cadă și vasul toaletei. Îndepărtează apoi soluția cu o lavetă uscată.

 

Apă oxigenată, folosită și pentru ameliorarea durerilor de dinți

 


Înlocuiește deodorantul  -  Chiar dacă sună ciudat, apă oxigenata 3% poate fi utilizată și că alternativă la deodorantul clasic, scrie ele.ro. 

Ameliorarează durerile de dinți - Amestecă părți egale de  apă oxigenata 3% și apă. Fă gargară timp de 30 de secunde, apoi scuipă soluția. Repetă și durerea va dispărea cel puțin temporar.

 

Amestecă miere și cafea. Trucul secret cu efect spectaculos, gata în doar câteva minute



Demachiant - Aplicând apă oxigenata pe tenul seboreic vei vedea o mare diferența! Tenul se va curată și va deveni foarte luminos.

Curăță rănile -  Știi probabil că apă oxigenată este ideală pentru dezinfectarea rănilor. Nu ustură, iar copiii se vor amuză văzând-o cum sfaraie în contact cu sânge și vor uită de durere.

Înlătură respirația urat mirositoare  - În cazul în care te speli pe dinți, folosești apă de gură, dar totuși nu scapi de respirația urat mirositoare, încearcă să utilizezi apă oxigenata 3% că o apă de gură. Această ucide microorganismele din gură care cauzează respirația urat mirositoare!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel