Amestecă 10 linguri de bicarbonat de sodiu cu 4 de apă și 3 de oțet. Trucul genial care te va scăpa de murdăria severă

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Amestecă 10 linguri de bicarbonat de sodiu cu 4 de apă și 3 de oțet. Trucul genial care te va scăpa de murdăria severă
Amestecă 10 linguri de bicarbonat de sodiu cu 4 de apă și 3 de oțet. Trucul genial care te va scăpa de murdăria severă

Suprafețele din bucătărie vor fi strălucitoare după utilizarea acestei metode de curățare! 

Sarcinile de curățare a casei sunt dificile și sincer nu sunt ceea ce ne dorim cel mai mult să facem atunci când avem timp liber. Dar dacă vă spunem că cu un singur produs vă puteți păstra casa curată, poate problema va începe să se îmbunătățească și o puteți include printre trucurile dvs. de curățare.

Citește și Puneți într-un pahar cu apă caldă o lingură de oțet și un vârf de bicarbonat. Un miracol pentru sănătate!

Este un produs pe care îl puteți folosi pentru a curăța aproape orice suprafață. De asemenea, este ieftin: bicarbonatul de sodiu. Îl puteți găsi în orice supermarket la un preț extrem de mic.

 

Bicarbonat de sodiu, în bucătărie

 

În mașina de spălat vase. Îl puteți folosi pentru a elimina mirosurile stropind câteva linguri pe interior și efectuând un ciclu regulat de spălare.

În mașina de spălat. Un pahar de bicarbonat în sertarul pentru detergent și încă un pahar de oțet. Închideți capacul și setați un program scurt sau dacă mașina de spălat are propriul program de curățare, utilizați-l.

Pe sticla ceramică. Îl puteți folosi și ca aliat al oțetului. Puneți 2 linguri de bicarbonat de sodiu cu 10 cl de apă și întindeți-l pe farfurie. Se toarnă deasupra un strop de oțet și se lasă 5 minute. Îndepărtați-l cu o cârpă.

În cuptorul cu microunde. Puneți două linguri de bicarbonat de sodiu și jumătate de litru de apă într-un recipient. Încălziți amestecul timp de 5 minute la cuptorul cu microunde la putere maximă. Se va genera un abur care vă va ajuta să detartrați murdăria.

Pentru oale arse. Amestecă din nou oțetul și bicarbonatul de sodiu până creezi o pastă. Se întinde peste oală și se lasă 10-20 de minute. Frecați bine cu un spălător de aluminiu și veți vedea rezultatul.

Pentru cuptor. Amestecul cu oțetul funcționează și pentru cuptor. Amestecă aproximativ 10 linguri de bicarbonat de sodiu, 4 de apă și 3 de oțet până când ai un amestec uniform. Se întinde în cuptor și se lasă să acționeze câteva ore. Apoi clătim cu apă sau cu un spray de apă și oțet. Murdăria dispare singură.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel