Amenințare cu bomba la secția de votare din Frankfurt. Sute de cetățeni moldoveni așteaptă să voteze

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
alegeri_moldova_cozi_frankfurt
alegeri_moldova_cozi_frankfurt

Situație tensionată la secția de votare din Frankfurt pe Main, unde sute de cetățeni moldoveni așteaptă să voteze în după-amiaza zilei de duminică, 15 noiembrie. La poliție a fost primit un apel prin care este anunțată o amenințare cu bomba.

 

Pentru că procesul se derulează greu și sunt informații că buletinele de vot nu vor ajunge pentru toți, oamenii au început să protesteze și scandează "Vrem să votăm!". Reprezentanții Poliției au comunicat despre recepționarea unui apel telefonic cu privire la plasarea unei bombe la secția de votare nr. 1/349 Frankfurt, potrivit agora.md.

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat serviciile specializate germane pentru a efectua verificări și discuții suplimentare, anunță reprezentanții Comisiei Electorale Centrale. Funcționarii din cadrul biroului electoral evaluează operativ situația și, în funcție de evoluția acesteia, vor lua decizii despre activitatea de mai departe a secției de votare.

Misiunile diplomatice ale Republicii Moldova din Italia și Germania au recomandat alegătorilor adunați la câteva secții de votare aglomerate să se deplaseze în regiuni învecinate pentru a putea vota în turul doi de scrutin al alegerilor prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel