Ambasadorul SUA, Hans Klemm decorat în România. Ce părere aveți?

Narcis Popa / 20 sep 2018, 14:41 Salveaza PDF Comentarii
Hans Klemm
Hans Klemm

Custodele Coroanei Române, Margareta, va conferi, vineri, Decoraţia regală "Nihil Sine Deo" ambasadorului SUA la Bucureşti, Hans Klemm.

Potrivit Biroului de presă al Casei Regale, evenimentul va avea loc în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Elisabeta, începând cu ora 19,00.

Alături de Medalia "Regele Mihai I pentru Loialitate" şi de Crucea Casei Regale a României, Decoraţia regală "Nihil Sine Deo" este o distincţie ce se acordă prin decizia şefului Familiei Regale a României, precizează site-ul http://www.familiaregala.ro.

Instituită la data de 30 decembrie 2009, prin ordinul Regelui Mihai I, Decoraţia regală "Nihil Sine Deo" poate fi acordată personalităţilor marcante din domeniul social, ştiinţific, educaţional, cultural, spiritual, economic, politic şi militar care au ajuns la un respectabil număr de ani în profesie sau au realizat o performanţă de înalt nivel, au avut o iniţiativă ieşită din comun, au dat dovadă de generozitate şi spirit de răspundere, au folosit puterea exemplului personal pentru a îmbogăţi prezentul românesc.

Decoraţia poate fi acordată ambasadorilor sau foştilor ambasadori români sau străini care au adus un aport incontestabil relaţiilor României cu lumea, ca şi unor instituţii sau organizaţii, dacă activitatea lor este în mod unitar circumscrisă criteriilor de mai sus.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.81