Ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache, a VOTAT prin CORESPONDENȚĂ: „Simplu şi elegant“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache, a anunţat că a votat prin corespondenţă pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale. El spune că este o modalitate simplă şi elegantă de vot.

Ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache, a anunţat miercuri, într-o postare pe Facebook, că a votat prin corespondenţă pentru primul tur al scrutinului prezidenţial din 10 noiembrie, exprimându-şi totodată regretul că puţini români au ales această modalitate simplă şi elegantă de vot.

„Sunt foarte bucuros că am votat la alegerile pentru Preşedintele României. A fost pentru prima dată când am votat prin corespondenţă, o modalitate de care au putut beneficia doar românii din străinătate. Este mai simplu şi mai elegant decât poate cineva să îşi imagineze, de aceea regret că atât de puţini români au ales această variantă (41.003 în în întreaga lume dintre care 11.835 în Marea Britanie)“, a scris ambasadorul român pe reţeaua de socializare.

De asemenea, Dan Mihalache le aminteşte în mesajul său românilor din Marea Britanie că joi, 7 noiembrie, ora 23:59 este termenul limită până la care plicurile cu buletinele de vot ale alegătorilor care şi-au exprimat votul prin corespondenţă trebuie să ajungă fie în România, la Biroul electoral pentru votul prin corespondenţă, fie în Marea Britanie, la Secţia consulară a Ambasadei României la Londra sau la Consulatul General al României la Manchester sau la Consulatul General al României la Edinburgh, în cazul în care alegătorii au optat pentru trimiterea voturilor lor la misiunea diplomatică sau oficiile consulare ale României.

„Asiguraţi-vă că le trimiteţi din timp astfel încât ele să ajungă până la termenul limită!“, subliniază Dan Mihalache în mesajul său, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel