Ambasadorii Americii, Franței si Germaniei, MESAJ important pentru ROMÂNIA

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Ambasadorii Statelor Unite ale Americii, Franței și Germaniei la București revin cu mesaje pentru România, deși nu a trecut nici măcar o lună de când 12 ambasade au trimis un apel autorităților de la București. Prezenți la același eveniment, Festivalului de Film si Istorii Râșnov, Hans Klemm, Michele Ramis si Cord Meier-Klodt, ambasadorii SUA, Franței și Germaniei transmit României să renunțe la luptele interne și să știe să se folosească de ocazia nemaipomenită de anul viitor - aceea de a prelua președinției Consiliului Uniunii Europene.

"Credem ca presedintia CE ii va da Romaniei o noua perspectiva. Romania trebuie sa lase de-o parte luptele interne, trebuie sa fie constanta in valorile ei si sa profite de ocazie. Va subestimati capacitatile si ocaziile. Mi-ar placea ca Romania sa se intoarca la Romania", a mai Michele Ramis.

Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm, a criticat modul în care Parlamentul a adoptat Legea offshore - prezentată la ora 15.00 și adoptată la 22.00.

Klemm spune că a îndemnat în mai multe rânduri Guvernul român să fie predictibil.

"Am indemnat mereu Guvernul sa fie mult mai predictibil in ceea ce priveste economia, taxele, sa fie mai stabil si transparent privind modificarile si sa se consulte cu comunitatea de afaceri", a delcarat ambasadorul SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel