Alina Gorghiu, scrisoare anti-Dragnea: Soluția câștigătoare este ca PSD să părăsească guvernarea

Cristian Andrei / 19 sep 2018, 19:17 Salveaza PDF Comentarii

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, într-o postare pe Facebook, după apariția scrisorii anti-Dragnea,  scrie că "în orice film câștigător al premiilor Zmeura de Aur nu există personaj câștigător! Toți sunt la fel. Cum de altfel nu există persoanaj pozitiv între Liviu Dragnea, Gabriela Firea sau Paul Stănescu.

"Citesc scrisoarea buclucașă - cea "uite-o, nu e" - a taberei anti-Dragnea din PSD. Nu știu ce va fi până la urmă și cine va rămâne în picioare după lupta din PSD, dar iată câteva observații de moment.

Deci se recunosc slăbiciunile enorme ale guvernării PSD, conflictele interne din partid, prăbușirea în sondajele de opinie, războiul permanent purtat de PSD cu o mare parte a societății românești, subordonarea guvernării față de obsesia luptei împotriva justiției. Cu mare teamă, dar se recunosc până la urmă chiar și planurile de a adopta prin OUG măsuri privind amnistia și grațierea. Și chiar și carențele profesionale ale multor oameni numiți în funcții importante. Pe scurt, se recunoaște că Dragnea a impus un mod de guvernare așa cum a tot spus opoziția: ca pe moșia proprie.

Dar mi se pare că ar fi trebuit să lucreze mai mult la partea de soluții. Că e subțire rău de tot. Nu am îndoială, știu și ei că este ultima șansă a PSD, dacă rămâne Dragnea, prăbușirea este sigură. Dar menținerea Premierului și mai ales a Programului de Guvernare, promisiuni de infrastructură și de autostrăzi, adoptarea legii pensiilor ...

Așa că nu știu și nu mă interesează cine va ieși învingător din toată această bătălie internă din PSD. Sper să nu fie o mascaradă. Până acum vedem doar o scrisorică ... lungă tare căci multe sunt și boroboațele acestei guvernări. Dar cu o listă de semnatari extrem de scurtă. Să nu fie o punere în scenă pentru o ieșire onorabilă din impas. Interesele României nu au de ce să fie mingea de ping-pong cu care defilează fiecare tabără pentru a-și motiva acțiunile în scop personal.

Soluția câștigătoare pentru noi toți este ca PSD să părăsească guvernarea, să lase România în pace! N-au decât să-și rezolve problemele interne din altă postură, dar nu din cea de partid responsabil de guvernare", scrie senatorul liberal de Timiș pe Facebook.

Vezi si: Lider PSD, ipoteză-bombă: Fără demisia lui Dragnea, PSD se dezmembrează și pierde majoritatea

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27