Alina Gheorghiu, BOMBA SERII: „Se vorbește că Dăncilă nu mai candidează la prezidențiale”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a sugerat, în această seară, că este posibil ca premierul Viorica Dăncilă să nu fie aleasă candidate PSD pentru alegerile prezidențiale.

Gorghiu a evitat să comenteze declarațiile președintelui USR, Dan Barna, potrivit cărora tragedia de la Caracal nu ar fi avut loc dacă ar fi fost el președinte. În legătură cu cazul crimelor care au șocat România în ultimele zile, Alina Gorghiu a spus că faptele de la Caracal ilustrează un sistem al statului românesc aflat în metastaze.

„Fiecare are zile mai bune sau mai puțin zile când face declarații în spațiul public. Ce nu veți vedea de la mine, nu voi intra în jocul pe care îl așteaptă stânga să îl facem, să ducem o polemică deschisă sau subterană cu cei din USR! Experiența mea nu foarte mare de om politic, mă îndeamnă să fac apel la unitatea opoziției la fel cum a făcut președintele Klaus Iohannis. Realitatea din spatele cazului Caracal este un sistem al statului românesc aflat în metastaze. Ce vedem la Interne? Vedem un ministru interimar, de asemenea interimar la toate inspectoratele de poliție din țară, un deputat de Buzău care iese și devaluează toată încrengătura în IPJ Buzău și cere ministrului de Interne să facă audit acolo, vedem puroi în toate instituțiile din România”, a declarat Alina Ghorghiu la B1 TV.

Citește și BOMBĂ! Dragnea cere ANULAREA alegerii lui Dăncilă la conducerea PSD

Ea sugerat că este posibil ca Viorica Dăncilă să nu fie aleasă candidate PSD pentru alegerile prezidențiale.

„Deocamdată sunt doi contracandidați la alegerile prezidențiale, președintele Klaus Iohannis și domnul Barna. Doamna Dăncilă nu a trecut prin acel Congres prin care se anunță candidatul. Se vorbește în culisele politicii că este posibil să nu mai existe această candidatură.

Citește și Ce spune avocata lui Dragnea despre alegerea ilegală a Vioricăi Dăncilă

Am tăria să nu atac USR-ul chiar dacă ne vor provoca în această campanie electorală. Îmi doresc un USR care înțelege miza acestor alegeri. Îmi doresc să vedem după 24 noiembrie un USR capabil să dialogheze cu noi pentru intrarea la guvernare, e posibil să se întâmple în luna decembrie”, a mai declarat Gorghiu.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel