Alin, românul de 30 de ani dispărut în Italia, a fost găsit mort

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Cadavrul lui Martin Florentin Alin, un român în vârstă de 30 de ani, rezident în Grezzana, care a dispărut sâmbătă de la domiciliu,  a fost găsit. Anterior, salvamontiștii îi găsiseră mașina, înzăpezită.

Trupul lui Martin Florentin Alin, un român de 30 de ani, rezident în Grezzana, dispărut sâmbătă de acasă, a fost găsit fără viață într-o râpă fără poteci pe Passo del Branchetto din San Giorgio. Pompierii și personalul de salvare au descoperit cadavrul ascuns în zăpadă.

Elicopterul Verona Emergenza a sosit la fața locului, însă echipa medicală nu a putut decât să confirme decesul. Primele constatări asupra cadavrului sugerează că a fost un gest extrem. Căutările bărbatului de 30 de ani, de naționalitate română, începuseră duminică, în jurul orei 22.30, în Pasul Branchetto, unde fusese găsită mașina sa parcată.

Vezi mai multe: Italia. Tânăr român, dispărut fără urmă, după o furtună de zăpadă, pe munte. Mașina lui Alin, identificată în troiene


Alarma a fost dată în jurul orei 18.30 de către soția sa, care le-a explicat anchetatorilor că soțul ei plecase de acasă sâmbătă, în jurul orei 14.30, și nu se mai întorsese. Datorită administratorului cabanei, care a însoțit cu snowmobilul două echipe de salvare montană, salvatorii au ajuns la Refugiul Primaneve și apoi s-au îndreptat spre Castel Gaibana, unde a fost localizat telefonul mobil al bărbatului dispărut.

Alin, românul de 30 de ani dispărut pe munte în Italia, găsit mort

 

Între timp, alte două cabane de munte au fost de asemenea verificate în zadar. Căutările au reînceput apoi cu 12 salvatori care, pe schiuri și quad-uri, au căutat în zadar pe potecile care pornesc din parcarea de la Passo del Branchetto, și cu elicopterul de la Verona Emergency, care a survolat zona.

Marți, din păcate, cele mai negre gânduri s-au adeverit, iar românul a fost găsot fără suflare, într-o râpă.

Pe lângă Salvarea Alpină Verona și Detașamentul de Pompieri, la căutări au participat și Protecția Civilă, cu două autovehicule care au adus și recuperat echipele din zonele care le-au fost încredințate, echipele de salvare ale Regimentului 4 Parașutiști Alpin staționate la Montorio și Carabinieri ai lui Bosco Chiesanuova, Roveré și Grezzana. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel