Alexandru Cumpănaşu: „Dacă nu ar fi fost nepoata mea, nu aş fi intrat în cursa prezidenţială”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Alexandru Cumpănaşu a anunţat, astăzi, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că a strâns deja în jur 60.000-70.000 de semnături din cele 200.000 de semnături necesare pentru candidatura sa ca independent la alegerile prezidenţiale.

„E un timp absolut record şi foarte greu strâns aceste semnături. E un haos pentru o cifră exactă, dar sunt în jur de 60.000- 70.000. Nu. Am şi spus că m-am autosuspendat din Coaliţie. Pentru că are posibilitatea să aibă diverse simpatii", a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Acesta a declarat că sunt foarte multe persoane care şi-au exprimat intenţia de a-l ajuta cu candidatura.

„Pentru e uluitor valul de oameni care vor să ajute. Pe mine m-a surprins foarte tare pentru că eu am crezut că poporul român nu e un popor care se revoltă atât de uşor. Să faci live la 11.00 noaptea şi să ai 100.000 de vizualizări şi să spună cum semnăm, unde semnăm. Am decis împreună cu staff-ul meu, care este foarte mic, pluralul nu se referă la ei, de exemplu diaspora, pentru mine e uluitor, nu există ţară, adică oamenii s-au organizat să strângă semnături”, a completat Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănaşu a declarat că dacă nu ar fi fost nepoata sa Alexandra Măceşanu, nu ar fi intrat în cursa prezidenţială pentru că nu ar fi ştiut pentru ce să lupte.

„În momentul când am aflat ce a făcut procurorul Popescu şi după aceea în lanţ Liviu Vasilescu, de la DIICOT, să fim corecţi nu ai legătura cu ţara până nu te duci la ea, nu ai imaginea corectă. Mie, cel puţin, ca reprezentat al societăţii civile şi ca om care a colaborat cu Comisia Europeană pe MCV de fiecare dată lucrurile erau prezentate ca fiind extraordinare. Veneau cu un bilanţ din acesta de la DNA sau DIICOT, dar niciodată nu ni se prezenta ce au făcut. Cred că am pus umărul la formarea acestor clanuri formate din procurori, politicieni şi interlopi cu ceafa lată. Da, ca voce publică, am contribuit şi e una dintre principalele mele motivaţii de a afla adevărul în acest caz. S-a spus că mă folosesc de Alexandra. Nu. Au fost acuzaţii ciudate. 1. Nu e cadavru, nu ai pe ce să te urci. Dacă nu ar fi fost nepoata mea nu aş fi intrat în cursa prezidenţială. N-aş fi ştiut pentru ce să lupt”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel