Alexandru Cumpănașu a IZBUCNIT după declarațiile fiicei lui Gheorghe Dincă: „Minte cum respiră!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a spus că nu crede nimic din ce a spus fiica lui Gheorghe Dincă în interviul acordat pentru Antena 3

„Femeia asta minte cum respiră. Cum adică a trecut pe lângă casa lui taică-su și nu a oprit? Dacă mergi din Dăbuleni spre Timișoara nu treci pe acolo, aia e o stradă lăturalnică. Oamenii aceștia știu foarte bine de apucăturile lui Dincă. Sunt convins că ascund ceva. Cum nu știau de apucăturile lui taică-su de acum zece ani. Ea este în cârdășie cu taică-su, iar procurorii au făcut o înțelegere cu familia ca să li se potrivească lor perfect rețeta de omor. Procurorii au o singură variantă. Ăsta a omorât două fete, acesta-i cazul, s-a terminat. Dacă la Alexandra s-au mai legat de dinți, la Luiza nu avem nimic. A apărut nevastă-sa și a spus că a fost în ziua aia, nu a intrat în casă, dar a văzut butoiul.

Citește și Fiica lui Gheorghe Dincă a IZBUCNIT în LACRIMI: „Dacă l-aș vedea acum l-aș ruga să-mi spună dacă e adevărat..."

La audieri, nevastă-sa a zis că în ziua în care a venit a primit-o cu flori, deci era un romantic, i-a mai dat vreo două palme, ea n-a intrat în casă, doar în curte și a văzut butoiul. Îl întreabă pe Dincă „dar cu cenușa asta ce e?" Asta a declarat ea. După ce a primit-o cu flori și i-a dat două palme, pe ea o interesa ce era cu cenușa din butoi. Și apoi ea a plecat din Caracal la băiatul din Arad", a spus Cumpănașu, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel