Alertă pe litoral. Pedofil, deghizat în salvamar profita de copii

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
salvamar
salvamar

Un pedofil aflat pe o plajă din Constanța s-a îmbrăcat în salvamar și profita de copii, pe motiv că vrea să-i învețe să înoate. 

Bărbatul se apropia de copii și îi atingea frecvent. Pretextul folosit era acela că dorea să-i învețe să-i înoate. Comportamentul bărbatului a stârnit teama unei fetițe care și-a alertat tatăl.

De altfel, chiar și acesta care asista la scenă de pe mal, a observat că este ceva suspect la comportamentul bărbatului care avea pantalonii mai jos decât sunt purtați în mod normal. Pedofilul încerca să o calmeze pe fată spunându-i să stea liniștita pentru că nu-i va face nimic.

Tatăl fetei a intrat însă în apă si l-a luat la întrebări pe pedofil care se împingea în fată cu organele genitale. Acesta nu a mai avut nici o replică la cele reproșate de tatăl fetiței care a depus o plângere la poliție.

Nu se știe deocamdată câți copii au mai căzut pradă acestui pedofil care încerca să mențină o prezență cât mai scăzută și să nu atragă atenția asupra lui, pozând doar într-un salvamar care vrea să ajute copiii să înoate. 

Din câte se pare, acesta aborda doar copiii aflați pe o plajă din municipiul Constanța. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel