COD ROSU  Alertă Meteo: Cod ROȘU de viscol și vânt în 9 județe

Liviu Ludovic |
Data publicării:

ANM a emis avertizări cod roșu de viscol și vânt în zona montană din 9 județe, în vigoare de miercuri seara până joi dimineață. În Capitală va fi cod portocaliu de vânt și ninsoare. 

Începând de miercuri de la ora 18:00 până joi la ora 8:00, metereologii anunță viscol puternic cu rafale de peste 100...120 km/h și vizibilitate redusă spre zero în zona de munte a județelor Prahova, Dâmbovița, Argeș, Brașov și Buzău.

În zona de munte a județelor Prahova, Dâmbovița, Argeș, Brașov și Buzău vântul va sufla tare, va fi viscol puternic, iar vizibilitatea redusă spre zero. Rafalele vor depăși 100...120 km/h.

De asemenea, de miercuri ora 22:00 până joi la ora 08:00, se anunță intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85...90 km/h, viscol, vizibilitate redusă semnificativ în județele Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Tulcea.

Vor fi intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85...90 km/h, temporar va fi viscol și vizibilitatea redusă semnificativ.

De asemenea, de miercuri de la ora 17:00 până joi la ora 08:00 în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și cea mai mare parte a Munteniei va fi cod portocaliu de vânt și viscol.

În jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale de 70...85 km/h, temporar va ninge viscolit determinând scăderea vizibilității.

Avertizarea cod portocaliu vizează și Bucureștiul, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel