Alertă într-un oraș din Franța: Camionul unui român, ARS în totalitate lângă un supermarket: „Nu are acte, bani și niciun telefon“ (FOTO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Camion ars Cernay, Franta. Șofer roman
Camion ars Cernay, Franta. Șofer roman

Incendiu puternic, duminică după-amiază, la Cernay, în Franța. Două camioane, parcate în spatele depozitului unui hipermarket au ars în totalitate. Unul dintre ele era codus de un șofer român, care a rămas fără nimic în urma incendiului. 

Duminică după-amiază, un impunător nor de fum negru a învăluit orașul Cernay. Cauza a fost incendiul a două camioane, parcate în spatele depozitului hipermarketului Leclerc, la La Croisière.

Incendiul a început de la unul dintre camioane înainte și s-a extins la celălalt. 25 de pompieri și șapte mașini, provenind de la centrele de salvare Cernay-Wittelsheim și Mulhouse, au lucrat pentru a preveni răspândirea flăcărilor în clădirea din apropiere.

2. -imagine fara descriere- (camion-roman-ars-cernay-franta.png)

Unul dintre camioanele arse conținea paleți cu conserve, celălalt era încărcat cu deșeuri de la șantierul unui viitor cinematograf, a cărui construcție este în desfășurare chiar alături.

Incendiul nu a provocat victime. Primarul Michel Sordi a lucrat pentru a găsi cazare de urgență pentru unul dintre șoferi, un cetățean român care a rămas fără adăpost după distrugerea vehiculului său. Camerele CCTV ar trebui să permită stabilirea cauzei incidentului.

3. -imagine fara descriere- (camion-roman-ars-cernay-franta333.png)

Fiica șoferului român a cerut ajutor colegilor tatălui ei: „Tatăl meu este șofer pe tir la o firma din Câmpulung Muscel. Într-o parcare din Franța, în Cernay, camionul lui a ars cu totul. Nu are documentele personale, bani și niciun telefon mobil. Trebuie sa ajungă cât mai repede în țară. Este cazat la o pensiune lângă locul unde s.a petrecut incidentul.  Poate găsim un coleg care sa fie prin apropiere și sa îl ia până la întrare în țară sau chiar până acasă", este mesajul fetei pe un grup de șoferi din România.

4. -imagine fara descriere- (mesaj-grup.PNG)

Se pare că situația românului s-a rezolvat, firma de unde șoferul român încărcase marfa s-a oferit să îl ajute. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel