ALERTĂ de securitate în centrul Parisului! Transportul PARALIZAT, după ce s-a găsit un colet suspect lângă Turnul Eiffel

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

 O alertă antiteroristă este în curs, marţi după-amiază, în centrul Parisului, în zona Arcului de Triumf, fiind mobilizaţi sute de agenţi ai forţelor de ordine.

Zona din jurul Arcului de Triumf a fost evacuată, la fel şi o parte a Bulevardului Champs-Elysees. Mai multe staţii de metrou au fost închise, afirmă surse citate de postul France Bleu şi de site-ul Actu.fr. Este perturbat şi transportul public de suprafaţă.

De asemenea, în apropierea Turnului Eiffel a fost depistat un colet suspect, care este verificat de echipele pirotehnice.

Alerta de securitate a fost declanşată pe fondul informaţiilor despre riscurile unui atac terorist, potrivit Mediafax.

Alerta de securitate a fost declanşată pe fondul informaţiilor despre riscurile unui atac terorist. Verificările au vizat în principal staţia de metrou Charles-de-Gaulle-Étoile.

În urma verificărilor, autorităţile au anunţat că alerta de securitate s-a încheiat la ora 17.15 (18.15, ora României). "Incidentul s-a încheiat, traficul va fi reluat progresiv", a confrmat RATP, compania care administrează transportul public din Paris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel