Albania. Salvatorii ROMÂNI, premiați cu Medalia de aur de apreciere profesională: „Pentru spiritul de sacrificiu”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură YouTube.com
Sursa foto: captură YouTube.com

Premierul Edi Rama i-a recompensat pe salvatorii din România cu Medalia de aur de apreciere profesională, după intervenția promptă din Albania, în condițiile în care statul balcanic a fost zguduit de cele mai puternice mișcări seismice din ultimele decenii.

„Primul-ministru al Albaniei a acordat salvatorilor români Medalia de aur de apreciere profesională

Ca urmare a tragicului eveniment produs în Albania luna trecută a anului curent , țara afectată de un seism cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter și în urma reacției prompte a Romaniei în trimiterea unei echipe de căutare-salvare RO-USAR din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în zona afectată, astăzi, 12 decembrie, în semn de recunoștință pentru spiritul de sacrificiu al salvatorilor români, domnul Edi Rama, Primul-ministru al Albaniei, a acordat echipei de căutare-salvare a Romaniei Medalia de aur de apreciere profesională.

(...) Felicitări, dragi colegi salvatori!", a scris, joi seară, Departamentul pentru Situații de Urgență din România (DSU), pe pagina de Facebook.

Astfel, premierul Albaniei i-a premiat pe salvatorii români „pentru angajamentul extraordinar și pentru spiritul de sacrificiu arătat de fiecare membru venit în sprijinul oamenilor la nevoie".

„Se acordă României Medalia de aur de apreciere profesională pentru angajamentul extraordinar în căutarea-salvarea vieților celor afectați de cutremurul din 26 noiembrie 2019 precum și pentru spiritul de sacrificiu arătat de fiecare membru al echipei venite în sprijinul oamenilor la nevoie, în condiții profesionale și umane extraordinare", și-a motivat premierul Edi Rama gestul.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel