Al treilea hoţ care a participat la spargerea vilei fiului lui Niculae Bădălău a fost prins

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Încă un hoţ care a participat la spargerea vilei lui Gabi Bădălău a fost prins şi dus la audieri.

În prezent, alţi doi tineri, complici ai bărbatului, sunt în arest, a anunţat  anunţat România TV.  Alţi doi complici ai acestuia au fost prinşi la mijlocul lunii august după ce unul dintre aceştia a dus un ceas la un centru de amanet pentru a verifica dacă este autentic. Pentru că valoarea ceasului era destul de mare, cel de la amanet a sesizat autorităţile şi astfel oamenii legii au reuşit să-l prindă pe suspect.

Prinderea hoţilor a avut loc la mai bine de o lună de la spargerea care a avut loc la locuinţa lui Gabi Bădălău, poliţiştii au reuşit să dea de urma celor care i-au intrat în casă şi i-au furat patru ceasuri a căror valoare era estimată la 50.000 euro şi suma de 30.000 euro dintr-un seif.

Casa fiului lui Niculae Bădălău din Bolintin Vale, spartă la jumătatea lunii iunie

 

Politiştii au făcut perchetiţii şi la alte imobile pentru a căuta şi alte obiecte sustrase din locuinţa lui Gabi Bădălău, iar în urma descinderilor oamenii legii au recuperat trei din cele patru ceasuri furate de la fiul lui Niculae Bădălau. De asemenea, oamenii legii au descoperit şi mai multe arme.

Casa fiului lui Niculae Bădălău din Bolintin Vale a fost spartă la jumătatea lunii iunie. Persoane necunoscut au pătruns în locuinţa lui Gabi Bădălău şi au sustras 30.000 de euro şi mai multe ceasuri a căror valoare se ridică la 50.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel