Ai făină expirată în cămară? Nu o arunca niciodată! O poți folosi și la curățarea casei

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ai făină expirată în cămară Nu o arunca niciodată  O poți folosi și la curățarea casei.
Ai făină expirată în cămară Nu o arunca niciodată O poți folosi și la curățarea casei.

Făina este un aliment indispensabil în bucătărie, dar știai că poate fi folosită și pentru curățarea casei? În magazine putem găsi diverse tipuri de făină: de grâu, porumb, orz, speltă, sau chiar de castane și năut. Cu fiecare dintre ele poți face mâncăruri: pâine, pizza și multe deserte delicioase.

Sunt multe produse naturiste, care pot fi folosite în curățenia casei, dar puțini cunosc calitățile de curățare ale făinii, de orice tip. Cu fiecare dintre ele este posibil să curățați multe lucruri, în special făina fiind capabilă să facă oțelul să strălucească.

Parfumați-vă casa cu un simplu con de pin. Noi vă dezvăluim secretul cum să o faceți

 

De fapt, trebuie doar să stropiți obiectul de oțel, pe care doriți să îl curățați cu făină, apoi luați un burete ușor umed și adăugați o picătură de săpun de vase. Frecați bine cu partea moale a buretelui și apoi clătiți. Uscați totul cu o cârpă și veți fi obținut un rezultat uimitor.

 

Degresați recipientele de plastic într-o secundă. Gata cu petele galbene și inestetice

 

De asemenea, făina are o mare putere de absorbție și uscare, fiind utilă în eliminarea petelor de ulei. De fapt, făina pusă pe pata de ulei o împiedică să se extindă și, în consecință, să devină mai greu de tratat. Lăsați făina să acționeze pe pata de ulei câteva minute, apoi îndepărtați-o ușor cu o cârpă curată (poate fi chiar umedă).

 

Cum să dezgheți congelatorul în câteva minute. O metoda super ușoară, la care vei recurge mereu

 

Făina poate fi folosită și pentru spălarea vaselor! Dacă doriți să încercați abilitățile sale de curățare, puteți pune două linguri de făină, împreună cu săpunul de vase, pe care le adăugați în apă. Spălați apoi vasele normal și veți observa puterea mare de degresare pe care o are făina și cu care puteți elimina chiar și cele mai încrustate vase.

Ai găsit în frigider lapte expirat? Nu-l arunca niciodată! Îl poți folosi cu succes la curățenia din casă

 

În plus, făina are și puterea de a înlocui lipiciul. De fapt, se poate prepara un lipici fierbând un litru și jumătate de apă în are vei adăuga 100 de grame de făină cernută. Amestecați întotdeauna pentru a evita cocoloașele și apoi continuați să gătiți încă 10 minute. În acest moment veți fi obținut un produs foarte asemănător cu lipiciul.

Tocmai ai aflat un truc pe care oricine trebuie să-l știe. Dă mai departe acest articol pentru a-i învăța și pe alții acest truc minunat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel