Ai buzele crăpate în timpul iernii? Un plic de ceai verde te scapă de această problemă. Trebuie doar să-l înmoi în puțină apă caldă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ai buzele crăpate în timpul iernii. Un plic de ceai verde te scapă de această problemă
Ai buzele crăpate în timpul iernii. Un plic de ceai verde te scapă de această problemă

În timpul sezonului rece, majoritatea se confruntă cu problema buzelor crăpate. Dacă te confrunți și tu cu astfel de probleme, nu ezita să încerci această metodă rapidă și eficientă, pentru care ai nevoie doar de un plic de ceai! Cu ajutorul pliculețului de ceai, nu vei mai avea nevoie de balsamuri pentru buze sau alte produse de îngrijire similare.

Înmoaie un plic de ceai verde în puțină apă călduță, stoarce surplusul de apă și masează ușor buzele cu acest plic umezit timp de 5 minute. Repetă zilnic acest procedeu, care îți va asigura o hidratare excelentă a buzelor. În plus, ceaiul vindecă buzele uscate și crăpate, care pot deveni foarte dureroase.

Extractul de ceai verde este un puternic antioxidant ce ne protejează împotriva radicalilor liberi ce distrug colagenul din piele. Joacă rol anti-inflamator, antimicrobian, dar protejează și împotriva razelor UV (în special aplicat pe pielea expusă la soare).

 

Crema minune, făcută în casă, care te întinerește cu 10 ani. Aplic-o acum pe ten, iar de Crăciun vei străluci de frumusețe și tinerețe

 

Ceaiul verde reduce roșeață și iritația pielii cauzată de razele UV, scăzând totodată numărul celulelor arse de soare. Este o idee minunată să folosiți crema care conține ceai verde dimineață înaintea aplicării cremei cu protecție solară.

Ceaiul este un antiinflamator: inflamația exagerată accelerează procesul de îmbătrânire, fiind și în spatele multor probleme ale pielii (precum rozaceea sau acneea). Antioxidanții din ceaiul verde au și un efect puternic antiinflamator, făcând produsele cu acest ingredient o alegere perfectă pentru persoanele cu ten sensibil sau cu tendința acneică.

 

Masca de față cu cartofi face minuni. Secretul rusoaicelor pentru un ten luminos și lipsit de cearcăne

În plus este și antimicrobian, un lucru esențial în lupta cu acneea sau dermatita. Ceaiul verde este un ingredient minunat cu acțiune anti-aging, dar care joacă rol și împotriva acneei sau a altor afecțiuni ale pielii. Este unul dintre cele mai cercetate ingrediente naturale și unul dintre cei mai studiați antioxidanți.

Amestecă o mână de făină de grâu cu un albuș de ou și aplică pe față. Tenul tău se va albi după câteva utilizări

Datorită puternicului efect antioxidant, ceaiul verde lupta cu îmbătrânirea prematură a tenului. După demachiere,aplică comprese reci cu ceai verde, care ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire. Astfel, pungile de sub ochi se retrag, zona devine netedă şi hidratată, iar privirea va fi mai luminoasă.

 

Efect de lifting

 

Pentru un lifting facial natural,care echilibrează nivelul de hidratare a pielii şi revigorează ţesuturile,prepară 300 ml de ceai verde,toarnă-l într-o formă pentru cuburi de gheaţă şi ţine-l la congelator. Foloseşte-le apoi în fiecare dimineaţă pentru un masaj delicat al tenului. Efectul va fi uimitor: circulaţia sanguină va fi stimulată, iar pielea mai catifelată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel