Agonie de șase luni pentru cinci frați bolnavi de Covid-19. Declarația șocantă a mamei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Instagram @musingsofamother
Sursa foto: Instagram @musingsofamother

Charlie Mountford-Hill, în vârstă de 37 de ani, din Milton Keynes, Anglia, a dat vina pe „Covidul lung” pentru problemele grave de sănătate care i-au afectat copiii în ultimele șase luni, inclusiv diaree, erupții cutanate și sângerări nazale severe.

Femeia a declarat că doi dintre copiii ei s-au infectat cu coronavirus în martie, deși ceilalți trei păreau că nu se vor îmbolnăvi de Covid-19.

Cu toate acestea, după aproximativ o lună, toți cei cinci copii au început să prezinte simptome de „Covid lung”.

Fiica ei cea mai mică, care a fost internată de două ori în spital, suferea atât de mult, încât întreba, în fiecare dimineață, „când va înceta să mai doară burta?”.

„A trebuit să-mi văd copiii bolnavi timp de șase luni și să mă îmbolnăvesc și eu”, a declarat Charlie Mountford-Hill.

 

„M-a schimbat pentru totdeauna”

 

Înainte să se îmbolnăvească de Covid-19, cei șapte membri ai familiei erau foarte activi, Charlie pregătindu-se să devină profesor de yoga și alergând 12 km de trei ori pe săptămână.

Începând din martie, însă, de când s-a îmbolnăvit, Charlie a renunțat la yoga și nu a mai putut alerga. „Nu puteam respira. Am simțit că plămânii mei erau puternic afectați”, a declarat mama celor cinci copii, potrivit Știrile PRO TV.

De asemenea, soțul ei, în vârstă de 40 de ani, s-a îmbolnăvit de Covid-19, cu simptome precum tuse și temperatură ridicată.

Din fericire, după șase luni de chin, copiii s-au întors la școală, însă Charlie simte că a rămas cu sechele psihice pe viață după tot calvarul prin care au trecut cei cinci copii ai ei. „M-a schimbat pentru totdeauna”, a declarat Charlie Mountford-Hill.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel