Aglomerație pe aeroportul Otopeni. Românii sosesc masiv în țară din străinătate și stau la cozi uriașe pentru completarea actelor

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Este aglomerație pe fluxul de sosiri pe aeroportul București. Zeci de români care vin din țările aflate pe lista galbenă stau la coadă pentru proceduri.  

Românii se întorc în număr mare din străinătate pentru a petrece Paștele acasă. 

Imaginile au fost surprinse de câțiva români care au venit cu două aeronave din țări aflate pe lista galbenă. Din primele informații, se pare că pe aeroport se ocupă de procedurile pentru cei sosiți un număr de cinci medici ai Direcției de Sănătate Publică. Sosirile simultane ale românilor cu mai multe avioane îi pun însă în dificultate pe angajații DSP astfel că se formează aceste cozi.

Cozi sunt doar pe fluxul de sosiri pentru pasagerii care sosesc din țările care sunt pe lista galbenă. Printre acestea se numără Italia sau Germania, de acolo de unde este așteptat un flux important de români care vin să-și petreacă sărbătorile în țară. 

Pentru cei nevaccinați este obligatorie carantina, iar medicii DSP trebuie să-i ia în monitorizare și apoi introduși în sistem pentru ca autoritățile să poată verifica dacă aceștia stau cu adevărat în izolare. 

Toate aceste proceduri au dus la aglomerația care se poate vedea în imagini.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel