Aglomerație în vama Giurgiu - Ruse: Bulgarii au reluat lucrările de asfaltare pe Podul Prieteniei

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Podul prieteniei Giurgiu-Ruse. Sursa: Arhivă personală
Podul prieteniei Giurgiu-Ruse. Sursa: Arhivă personală

Lucrările de reabilitare la covorul asfaltic al Podului Prieteniei au fost reluate luni de partea bulgară, după ce la finalul săptămânii trecute au fost întrerupte, iar pe pod se circulă din nou pe un singur sens, semaforizat, timpul de aşteptare la controlul de frontieră pentru camioane, la ieşirea din ţară, fiind de circa 90 de minute.

"De astăzi au reînceput lucrările de reparaţie la covorul asfaltic din porţiunea bulgară a Podului Prieteniei Giurgiu-Ruse, iar pe pod se circulă semaforizat pe un singur sens", a declarat luni, presei, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu, Raluca Dumitrache.

Partea bulgară a informat ITPF Giurgiu cu privire la faptul că, în perioada 18-26 iunie 2022, urma să execute lucrări de reabilitare la Drumul Naţional Ruse- Razgrad şi la covorul asfaltic din partea bulgară a Podului Prieteniei. Lucrările au fost întrerupte în perioada 24-26 iunie şi au fost reluate luni, 27 iunie.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptate pentru camioane la ieşirea din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu este de 90 de minute, iar pe sensul de intrare în ţară este de 50 de minute. Pentru autoturisme timpul de aşteptare este de 20 de minute, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară.

ITPF Giurgiu a luat măsura suplimentării la cinci a numărului arterelor de circulaţie pe care este efectuat controlul de frontieră la cinci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel