Aglomerație cumplită în Vama Nădlac: Coloană de camioane de 10 kilometri

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
vama nadlac cozi de camioane
vama nadlac cozi de camioane

Centrul Infotrafic anunță că miercuri este aglomerație pe Autostrada Deva-Nădlac, pe sensul de ieșire din țară, unde s-a format o coadă de 10 kilometri. 

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, miercuri se înregistrează valori ridicate de trafic pe sensul de ieșire din țară al autostrăzii A1 Deva-Nădlac la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, ca urmare a implementării unei noi aplicaţii la controlul de frontieră de către autorităţile maghiare.

În zonă s-a format o coloană de autotrenuri de aproximativ 10 kilometri la punctul de trecere a frontierei de la granița cu Ungaria.

Șoferii sunt sfătuiți să opteze pentru celelalte puncte de trecere a frontierei deschise în regim internaţional, de la frontiera cu Ungaria.

Și ieri s-au format coloane de camioane la Nădlac II

 

Coloane de camioane s-au format, marţi, în principalele puncte de trecere a frontierei cu Ungaria, iar la Nădlac II se aşteaptă şase ore pentru ieşirea din ţară pe arterele dedicate traficului greu, autorităţile informând că situaţia este provocată de implementarea unei noi aplicaţii la controlul de frontieră de către partea ungară.

"În acest sens, au fost contactate autorităţile de frontieră din ţara vecină, în vederea dispunerii unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului, având în vedere că formalităţile de frontieră la graniţa cu Ungaria se derulează împreună cu poliţiştii maghiari.

Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei au luat toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control operativ şi fluidizarea traficului. Au fost dispuse măsuri pentru suplimentarea personalului planificat la efectuarea formalităţilor de frontieră, precum şi a arterelor de control deschise pentru acest tip de mijloace de transport, în funcţie de configuraţia şi capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere", a informat Poliţia de Frontieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel