Adrian Năstase îl CRITICĂ pe Liviu DRAGNEA: Ne întoarcem la delictul de opinie

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul președinte PSD, Adrian Năstase, îl critică dur pe actualul șef al social democraților.

Adrian Năstase îl critică pe Dragnea pentru modul autocrat în care conduce partidul și îi reproşează că a a introdus delictul de opinie în partid. Năstase spune că un asemenea partid nu poate funcţiona în condițiile în care există un singur punct de vedere.

"O greşeală pe care o face PSD în momentul de faţă e că a introdus în funcţionarea sa delictul de opinie. Un partid mare nu poate să funcţioneze cu un singur punct de vedere. E de neînţeles cum un partid la guvernare, în loc să adune oameni, să adauge primari, consilieri, elimină felii de partid, ceea ce duce la o limitare a forţei lui", a declarat fostul președinte PSD într-un interviu acordat pentru Adevărul Live.

Năstase îl mai critică pe Dragnea deoarece nu a ţinut cont de punctele de vedere exprimate în scrisoarea contestatarilor săi.

"Ne întoarcem la delictul de opinie. E o greşeală pe care Liviu Dragnea o face. El ar fi trebuit să ia lucrurile din scrisoare şi să le pună în discuţie. Lucrurile de acolo erau necesare pentru revigoarea partidului. În loc să se facă o restructurare a Guvernului, s-a mers pe ideea de remaniere. Am scris: dacă veţi face remanieri, îl faceţi pe Iohannis arbitrul jocului, ceea ce s-a întâmplat", a afirmat Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel