Adolescentă româncă, de doar 15 ani, moartă după ce s-a aruncat dintr-un bloc de 10 etaje

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O adolescentă de 15 ani și jumătate a căzut duminică de la înălţime dintr-un bloc din municipiul Alba Iulia. Adolescenta a ajuns în stare gravă la spital, unde a decedat la scurt timp din cauza rănilor grave. Oamenii legii merg pe ipoteza sinuciderii.

O adolescentă din Alba Iulia a căzut în gol duminică după amiază dintr-un bloc de 10 etaje. O femeie din zonă a declarat că fata s-ar fi aruncat de la etajul 8 al blocului.

Martori oculari au declarat pentru alba24.ro că în cădere fata s-ar fi lovit de câteva cabluri care atârnă în jurul blocului, iar acest fapt i-ar fi atenuat căderea. 

Aceasta și-ar fi pus masca pe față și ar fi sărit în gol. Potrivit primelor informații, adolescenta nu ar locui în blocul din care a căzut. Reprezentații Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia au precizat pentru sursa citată că fata a decedat la unitatea medicală. Potrivit acestora, adolescenta ar mai fi trăit câteva minute la spital, în ciuda manevrelor de resuscitare realizate de către medici.

La ora 17.49 echipajul de Terapie Intensivă Alba se prezintă în UPU transportând o victimă căzută prin cădere de la înălțime. La câteva minute după intrarea pe aria de resuscitare pacientul intră în stop cardio-respirator. Se încep manevrele de resuscitare, derulate timp de 50 de minute fără succes, declarându-se decesul la ora 18.53”, au precizat reprezentații Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

La spital a ajuns și mama fetei care a identificat-o. „Cercetarea la faţa locului este în desfăşurare”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel