Adolescentă româncă de 15 ani, dispărută în Irlanda de Nord: Nu se mai știe nimic de Maria de 10 zile

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Maria Rădulescu
Maria Rădulescu

Poliția din Marea Britanie caută o fată de 15 ani, de origine română, care a dispărut de acasă pe 12 august. Tânăra locuia în Newbridge, comitatul irlandez Kildare.

Autoritățile fac apel la ajutorul publicului pentru a da de urma Mariei Rădulescu, o româncă în vârstă de 15 ani care a fost văzută ultima dată în Newbridge, comitatul Kildare, în după-amiaza zilei de vineri, 12 august 2022.

Adolescentă româncă de 15 ani, dispărută în Irlanda de Nord

 

Maria este descrisă ca având o înălțime de aproximativ 1,80 m, o constituție subțire, păr șaten și ochi căprui. Este posibil ca Maria să se afle în prezent în Irlanda de Nord, cred autoritățile.

Oricine are informații despre locul unde se află Maria este rugat să contacteze Newbridge Garda Station la 045 440180, Garda Confidential Line la 1800 666 111 sau orice stație Garda.

Un alt adolescent român a dispărut, recent, în Germania.

Un băiat în vârstă de 19 ani a dispărut, marţi, 16 august 2022, dintr-o benzinărie din Germania. Şoferul care ar fi trebuit să-l aducă în România a sesizat autorităţile.

Germania. Tânăr român, dispărut dintr-o benzinărie

 

Anunţul dispariţiei băiatului de 19 ani, din judeţul Olt, l-a făcut Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt.  

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 19:00, poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Găneasa, au fost sesizaţi, de o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, la data de 24 iunie a.c., fiul său, Geantă Alin Mircea, în vârstă de 19 de ani, din comuna Strejesti, judeţul Olt, a plecat voluntar de la domiciliu, la muncă în Germania, iar în data de 16 august 2022, ar fi plecat din Germania către România.   

Aceasta a mai declarat faptul că fiul său ar fi plecat din Germania cu un autoturism al cărui număr de înmatriculare, şofer şi pasageri nu-i cunoaşte, iar dintr-o benzinărie de pe teritoriul Germaniei, când şoferul a oprit, fiul său ar fi părăsit autoturismul şi ar fi plecat într-o direcţie necunoscută“, spun poliţiştii.   

Tânărul are următoarele semnalmente: înălţime 1,90 metri, greutate 70 de kilograme, ochi negri, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt, faţa ovală, fără semne particulare.  

„Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta la momentul dispariţiei“, mai precizează poliţiştii.

 

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel