Adina Florea așteaptă să fie investită în funcția de șef al Secţiei speciale

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Plenul CSM are, astăzi, pe ordinea de zi validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ), concurs la care procurorul Adina Florea a obţinut punctajul cel mai mare, informează Mediafax.

„Validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, organizat în perioada 15 mai - 18 iunie 2019 şi numirea candidatului admis în funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie”, este al 14-lea punct de pe ordinea de zi a şedinţei plenului Consiliului Superior al Magistraturii, de joi.

Citește și Adina Florea: „Niciodată nu am fost aservită politic. Nimeni nu a încercat să îmi impută vreo idee"

Şedinţa este programată să înceapă la ora 12.00.

Procurorii Adina Florea şi Sorin Iasinovschi au susţinut, marţi, interviurile în faţa comisiei de concurs din Consiliul Superior al Magistraturii pentru funcţia de procuror-şef a Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, în timp ce Bogdan Pîrlog nu s-a prezentat.

Potrivit ordinii soluţionate a şedinţei de marţi a CSM, Adina Florea a obţinut cel mai mare punctaj, de 9,86, fiind urmată de Sorin Iasinovschi, cu un punctaj de 8,85 şi de Bogdan Pîrlog, care a obţinut 3,25.

Potrivit regulamnetului, rezultatele sunt definitive şi nu pot fi contestate.

Citește și Plenul CSM a DECIS cine îi ia locul Adinei Florea la Secția Specială

Interviurile au avut loc în contextul în care funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie a devenit vacantă după ce Gheorghe Stan a demisionat pentru a prelua postul de judecător al Curţii Constituţionale Române.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel