Adina Florea: „Niciodată nu am fost aservită politic. Nimeni nu a încercat să îmi impută vreo idee”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Procurorul Adina Florea a susținut, la interviul pentru șefia secției de anchetare a magistraților că, în pofida informațiilor vehiculate în spațiul public, ea este un procuror independent, că nu este „aservită politic” și că nimeni nu a încercat să îi impună o anumită acțiune sau idee.

„Niciodată, în toată activitatea mea profesională, nu am fost aservită politic. Activitatea s-a desfășurat cu respectarea legii, astfel cum am jurat când am intrat în profesie. Niciodată, în activitatea mea profesională nu am desfășurat altfel de activități decât cele care corespund atribuțiilor care guvernează activitatea procurorului.

(...) Am fost un procuror independent și sunt independent, indiferent de ce se vehiculează. Nimeni nici nu a încercat să îmi impută vreo idee la ceea ce aș fi putut să desfășor în activitatea derulată din punct de vedere profesional", a declarat Adina Florea, în fața comisiei de concurs pentru șefia Secției speciale, potrivit HotNews.ro.

Procurorii Adina Florea, Sorin Iasinovschi și Bogdan Pîrlog sunt cei trei candidați pentru funcția de procuror-șef al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, iar interviurile interviurile în fața unei comisii formate din membrii CSM sunt programate marți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel