Adelina Pestrițu, testată pozitiv pentru COVID-19. Vedeta, mesaj în lacrimi din spital: „Îmi este teamă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Adelina Pestrițu
Sursa foto: Facebook Adelina Pestrițu

Adelina Pestriţu este internată într-un spital din Capitală, după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Frumoasa mămică va sta departe de fetiţa ei, Zeny, în vârstă de doar 2 ani.

Influenceriţa a postat marți noapte pe Instagram stories o filmare în care anunţă că, din păcate, a intrat în contact cu o persoană pozitivă fără să ştie că aceasta este purtătoare de virus.

Adelina este o femeie foarte activă, în ultima perioadă a făcut numeroase şedinţe foto, s-a antrenat în sala de fitness şi a încercat să se protejeze cât mai mult, însă virusul a ajuns la ea.

După ce a rămas fără gust şi miros şi-a dat seama că ar fi bine să se testeze de COVID-19: „N-am ştiut că persoana respectivă este infectată cu Covid, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust şi fără miros, mâncam o ciocolată şi efectiv nu mai aveam niciun gust, nu înţelegeam de ce simt ca şi cum aş mânca hârtie. Am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv, deocamdată starea mea de sănătate este bună. Şi vreau să vă mai spun un lucru, ce situaţie...îmi este teamă pentru mine şi pentru ai mei, dar eu am mare încredere că totul va fi bine. Purtăm mască în continuare, da?”.

Adelina spune că toată familia ei va fi testată, pentru siguranţă.

Vedeta a încheiat acest mesaj cu lacrimi în ochi, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel