Actorul Michael K. Williams, găsit mort în apartamentul din New York: Polițiștii, ipoteză despre moartea protagonistului „The Wire“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Actorul Michael K. Williams, în vârstă de 54 de ani, vedetă a serialului HBO „The Wire”, a fost găsit fără răsuflare în apartamentul său din Brooklyn. Surse din poliţie au declarat pentru New York Post că accesorii de droguri au fost găsite în casă, iar actorul ar fi putut lua o supradoză de heroină

„The Wire”, difuzat în perioada 2002-2008, s-a axat pe ideea drogurilor din oraşul Baltimore. Personajul lui Williams şi-a câştigat existenţa jefuind traficanţii de droguri.

Dar, în timp ce se scufunda în rol, a devenit dependent de cocaină, a recunoscut Williams într-un interviu publicat în 2012.

„Ar fi trebuit să fiu mort”, a spus Williams. „Evident, Dumnezeu m-a mântuit pentru un scop”, a adăugat starul.

Actorul Michael K. Williams, găsit mort

 

Actorul Michael K. Williams a fost găsit decedat în apartamentul din New York de nepotul său, iar în locuință erau accesorii de droguri, astfel că se conturează ideea că actorul ar fi putut lua o supradoză de heroină.

Actorul a câştigat aprecieri pentru rolul său din„ The Wire ”, pe care senatorul de atunci Barack Obama o numea emisiunea sa preferată de televiziune.

Viitorul preşedinte al SUA l-a lăudat, de asemenea, pe Omar drept personajul său preferat din serialul TV şi „cel mai dur, cel mai rău tip din emisiune”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel