Accident tragic la o școală din Londra. Un autobuz plin cu copii a izbucnit în flăcări

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Accident tragic la o școală din Londra. Un autobuz plin cu copii a izbucnit în flăcări  / Foto: Unsplash
Accident tragic la o școală din Londra. Un autobuz plin cu copii a izbucnit în flăcări / Foto: Unsplash

O coloană uriașă de fum a fost văzută ridicându-se în timp ce un autobuz cu 30 de locuri a luat foc cu copii la bord în mijlocul drumului în Hackney, Londra, în această dimineață. Brigada de pompieri din Londra a primit 42 de apeluri pentru acest incendiu de proporții.

Se pare că este vorba despre un autobuz al LB Hackney Community Transport, care a luat foc și a fost lăsat în mijlocul unei străzi rezidențiale.

Consiliul Hackney a declarat într-o declarație mai devreme astăzi: "În această dimineață a izbucnit un incendiu într-un autobuz școlar din Hackney. Cauza incendiului nu a fost încă determinată. Toți copiii au fost evacuați fără a fi răniți, iar un autobuz de înlocuire a fost organizat pentru a-i duce la școală."

Un martor a declarat: "Cum este posibil ca un autobuz școlar să explodeze cu copii în el și să fie lăsat așa, pur și simplu, ore întregi?"

 

Incendiul a mai avariat alte șase vehicule

 

Brigada de pompieri din Londra (LFB) a primit 42 de apeluri pentru incendiul de proporții care a avariat și alte șase vehicule pe Wilton Way.

Într-o declarație, LFB a spus: "Pompierii s-au ocupat de un incendiu de autobuz pe Wilton Way din Hackney în această dimineață (20 ianuarie). Un autobuz cu 30 de locuri a fost avariat de foc.

Alte șase vehicule și o mică parte din mai multe proprietăți din jur au fost, de asemenea, afectate de incendiu. Toți pasagerii au părăsit vehiculul înainte de sosirea brigăzii. Nu au fost raportate răniți."

Pompierii au lucrat pentru a ține incendiul sub control după ce primele apeluri au fost făcute la ora 8:13 în această dimineață. Deocamdată nu se crede că cineva a fost rănit în incident.

 

A durat o oră pentru ca pompierii să stingă flăcările

 

Videoclipurile de la incident au surprins autobuzul aprins în mijlocul drumului, iar alarmele mașinilor au putut fi auzite în timp ce LFB trimitea jeturi de apă din furtunurile lor asupra incendiului.

Fumul și înregistrările video au făcut ca localnicii să conștientizeze incendiul, iar o persoană a scris pe Twitter: "Este un incendiu în London Fields? Tocmai am văzut un fum nebunesc din trenul meu".

LFB a adăugat: "Ofițerii de control 999 ai brigăzii au preluat 42 de apeluri despre incendiu. Brigada a fost chemată la ora 08:13, iar incendiul a fost controlat până la ora 09:20. Pompierii de la Stația de Pompieri Bethnal Green au participat la fața locului", conform Mirror.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel