Accident teribil pe un lac din Italia: Cuplu de îndrăgostiți spulberat de o ambarcațiune ultra-rapidă. Corpul Gretei, găsit mutilat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Sfârşit înfiorător pentru doi îndrăgostiţi din Italia. Umberto şi Greta se plimbau cu o barcă din lemn pe lacul Garda din Salo, în Brescia, când au fost spulberați de o ambarcaţiune cu motor, ultra-rapidă. Corpul tinerei a fost găsită mutilat, la 100 de metri adâncime. 

Între Saló și San Felice del Benaco, pe malul Brescia al lacului Garda, în noaptea de Duminică, înainte de ora 5 dimineața, a fost găsit cadavrul unui bărbat pe o barcă avariată de impact.  Bărbatul găsit fără viață este Umberto Garzarella, un italian de 37 de ani și locuitor al zonei.

Ieri după-amiază a fost găsit și cadavrul unei femei de 25 de ani care se afla cu el. Tânăra a fost găsită cu picioarele parțial amputate din cauza violenței impactului, la 100 de metri adâncime. Pe baza elementelor actuale, anchetatorii consideră că a fost vorba de un accident, relatează ANSA.it.

Cei doi tineri se apropiaseră de Salò cu barca ieri după-amiază pentru a urmări trecerea mașinilor istorice Mille Miglia. Garzarella, dealer la un centru de service pentru centrale termice, era pasionat de navigație. Doi turiști germani sunt acum cercetați pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului. Ei se aflau la bordul bărcii cu motor care, în timpul nopții, în apele lacului Garda, la Saló, a măturat barca lui Garzarella.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel