Accident TERIBIL în Germania. Un șofer român a ZBURAT cu cabina de pe șasiu

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
sursa: presseportal.de
sursa: presseportal.de

Un șofer român a zburat efectiv cu cabina de pe șasiu în urma unui grav accident rutier. Bărbatul este grav rănit, iar medicii sunt rezervați. 

Românul are 38 de ani iar luni dimineață se afla pe o autostradă din Germania. Nu a observat la timp blocajul în trafic și a intratt cu viteză în spatele unui alt TIR care era oprit. Din impact, mastodontul lovit de român a fost proiectat într-un alt TIR.

Accidentul a fost atât de grav încât cabina în care se afla românul a zburat de pe șasiu. Bărbatul a fost preluat de un elicopter și transportat la spital în stare foarte gravă. 

Celălalt șofer a scăpat doar cu răni ușoare. O tragedie de proporții a fost evitată grație inspirației celui de-al treilea șofer, un tânăr de 24 de ani. 

Se pare că tânărul, care știa că transportă mărfuri periculoase și inflamabile, a oprit la distanță de un autocar. În acest mod, în urma impactului camionul său nu a mai fost proiectat în autobuz, potrivit poliției germane. 

Poliția din Germania l-a declarat erou pe tânăr pentru prezența de spirit avută. Când a văzut că românul vine cu viteză în blocajul de pe autostradă și-a dat seama că urmează un accident, așa că a tras de volan stânga, spre centrul autostrăzii, ca TIR-ul să nu mai fie proiectat.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel