Accident straniu, cu români, în Belgia: Un automobilist s-a ciocnit de un TIR. Ambii șoferi erau români

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Pe Westveldweg, în Koekelare, un român a fost rănit miercuri după-amiază într-un accident de circulație. El a intrat în coliziune cu un camion condus de un conațional.

Un român a fost rănit după ce s-a ciocnit cu un conațional. Accidentul straniu a avut loc la ora 13.40 pe Westveldweg, în apropiere de intersecția cu Brugse Heirweg, în Koekelare.

Nu este clar cum s-a produs accidentul, dar probabil că unul dintre șoferi a nu a acordat prioritate. Un român în vârstă de aproximativ 30 de ani, la volanul unui Opel Corsa, s-a ciocnit cu un camion, condus tot de un român.

Camionagiul nu a fost rănit, dar șoferul Opel-ului a suferit un traumatism cranian și a fost transportat la spitalul din Torhout pentru îngrijiri.

Poliția din Polder s-a deplasat la fața locului pentru a face constatările necesare.

De asemenea, pompierii din Koekelare au fost chemați să intervină pentru a curăța scurgerile de lichide de motor și resturile.

 

Vezi și:

Belgia: Român, găsit mort pe o stradă. Bărbatul zăcea lângă bicicleta sa

 

Polițiștii au făcut, vineri seara, o descoperire îngrozitoare nu departe de un magazin Lidl: un bărbat a fost găsit mort pe o stradă din Hoogstraten

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit, vineri seară, în Hoogstraten, provincia Anvers, a confirmat sâmbătă procuratura din Anvers.

Victima, un român în vârstă de 59 de ani, zăcea întins lângă bicicleta sa. Deși circumstanțele morții rămân neclare, nu existată indicii ale unui accident, relatează sudinfo.be.

Cu toate acestea, acuzarea tratează cazul ca pe o moarte suspectă, deoarece cauza morții nu a putut fi stabilită imediat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel