Microbuz cu români, accident mortal în Ungaria: Un român a murit și alți 4 sunt în stare critică

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cinci oameni și-au pierdut viața, printre care și un român, iar alți patru au fost răniți, inclusiv un adolescent de 17 ani, după ce microbuzul în care se aflau a fost spulberat de un TIR.

Un camion și un microbuz s-au ciocnit frontal, joi dimineață, în zona localității Balatonkenese, pe drumul național 710, iar potrivit poliției maghiare, accidentul a avut loc în timp ce șoferul microbuzului s-a angajat în depășirea unui camion, fără să se asigure.

Microbuzul care venea dinspre Balatonfűzfő s-a ciocnit cu un camion cu remorcă care transporta material de construcție din față în timp ce depășea un alt camion. Deși șoferii ambelor vehicule au frânat și au tras de volan până a părăsit suprafața drumului, nu a putut fi evitată ciocnirea, au precizat reprezentanții Poliției Județene Veszprém, potrivit index.hu.

Purtător de cuvânt al Poliției Județene Veszprém, a declarat că patru dintre cei nouă pasageri ai microbuzului, 3 unguri și un cetățean român care locuia în Ungaria, au murit la fața locului, iar alte patru persoane au fost duse la spital în stare critică. Mai multe ambulanțe și două elicoptere de ambulanță au ajuns la accident, iar răniții au fost duși la spitale din Veszprém, Győr și Budapesta. Potrivit unor surse, ceilalți 4 răniți ar fi tot cetățeni români.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel