ACCIDENT GRAV. Un deputat PNL, transportat de URGENȚĂ la SPITAL (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Patru persoane au fost rănite şi transportate cu ambulanţele la spital în urma coliziunii dintre un autobuz cu călători şi un autoturism, accident rutier petrecut în această seară pe DN 2A, în apropierea Aeroportului „Mihail Kogălniceanu”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului. De vină ar fi șoferul autoturismului, liberalul George Șișcu.

(w670)

„Un bărbat în vârstă de 54 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, banda a II-a, dinspre Mihail Kogălniceanu către Ovidiu şi, ajungând la km 187 (în faţa Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu), nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a intrat în coliziune cu un autobuz, condus regulamentar pe banda I, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat în vârstă de 39 de ani. În urma impactului, autoturismul a părăsit partea carosabilă prin dreapta, răsturnându-se", potrivit IPJ.

La faţa locului au fost trimise patru ambulanţe tip B2 ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa şi o ambulanţă pentru terapie intensivă mobilă SMURD C, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea".

(w670)

Conform IPJ, au fost răniţi şoferul şi doi pasageri din autoturism, în vârstă de 32 şi 65 de ani, precum şi o femeie de 51 de ani, taxatoare în autobuz.

Cele patru victime au suferit, potrivit SAJ Constanţa, traumatisme cranio-cerebrale şi, respectiv, traumatism toracic, toate fiind conştiente.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel