Accident grav la Cluj. Un microbuz și alte trei mașini făcute praf: Șapte persoane transportate la spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
(Sursa: Captură Info Trafic)
(Sursa: Captură Info Trafic)

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Livada. În accident au fost implicate două autoturisme, un microbuz și o autocamionetă, anunță ISU Cluj.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 7:50, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, precum și două echipaje SMURD. În sprijin au venit și cei de la SAJ.

"Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Livada. Apelul de urgență a venit în jurul orei 7:50, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, precum și două echipaje SMURD. În sprijin au venit și cei de la SAJ.

În accident au fost implicate 2 autoturisme, un microbuz și o autocamionetă. Nu au existat persoane încarcerate. 7 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 52 de ani au fost transportați la spital. Cu toții erau conștienți și cooperanți", a transmis ISU Cluj. 

Nu au existat persoane încarcerate. Șapte bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 52 de ani au fost transportați la spital. Cu toții erau conștienți și cooperanți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel