Accident grav în Ialomița, în ziua de Crăciun: Trei morți și patru răniți. Planul roșu a fost activat

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Tragedie în ziua de Crăciun. Un accident grav cu trei morți a avut loc în Ialomița. Încă patru răniți sunt în stare gravă. 

Din câte se pare, accidentul a avut loc în drum spre Urziceni și a fost vorba despre o ciocnire frontală. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a decis să activeze Planul Roșu de intervenție din cauza numărului mare de răniți.

"Detașamentul Urziceni intervine la un accident rutier produs pe DN2, la ieșire din mun. URZICENI spre Buzău. Evenimentul s-a soldat cu șapte victime, motiv pentru care la nivelul județului s-a activat Planul Roșu de intervenție. Trei dintre victime au decedat pe loc, iar alte 4 sunt rănite, conștiente. Din cei patru răniți, unul a fost transportat cu o ambulanță SAJ la spitalul din Urziceni, iar celelalte trei urmează să fie preluate în vederea acordării îngrijirilor medicale la spitale din București.

ISU Ialomița a mobilizat la fața locului 2 autospeciale pentru descarcerare, una pentru stingere, o ambulanță SMURD și 12 cadre. De la SAJ Ialomița intervin pentru salvarea victimelor 4 ambulanțe SAJ cu medic, în sprijin deplasându-se la accident și o aeronavă medicală și o ambulanță SAJ din municipiul București. Acțiunea este în dinamică," precizează jurnalista Ionica Ghinea. 

(w670)

(w670)

 

Sursa foto: Ionica Ghinea/Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel