Accident cu un microbuz și o cisternă, la Galați: 8 persoane au ajuns la spital

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Opt persoane au fost rănite și au ajuns la spital după ce un autoturism a lovit o cisternă și apoi a ricoșat pe contrasens intrând într-o autoutilitară. Accidentul s-a produs marți, în județul Galați, pe drumul județean care leagă localitățile Matca și Valea Mărului.

Potrivit ISU Galați, forțele Secției de pompieri Tecuci și ale Serviciului de Ambulanță Județean au intervenit pe DJ251 între Matca și Valea Mărului pentru un accident rutier soldat cu opt victime.

„Din primele informații, la ora 06.30 un autoturism cu cinci persoane circula regulamentar, când a acroșat un tractor cu cisternă nesemnalizate, parcate pe marginea drumului. După impactul cu cisterna, autoturismul a ricoșat pe contrasens și a fost lovit in plin de o autoutilitară Iveco Daily în care erau două persoane”, au anunțat reprezentanții ISU Galați.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD de la Secția de pompieri Tecuci și câteva ambulanțe SAJ care au transportat la spitalul din Tecuci toate victimele, inclusiv șoferul tractorului. Pe lista cu răniți sunt trei bărbați și cinci femei care au suferit contuzii toracice și la membrele inferioare. Cel mai grav este șoferul mașinii care a lovit cisterna. Bărbatul în vârstă de 42 ani are fractură de bazin, potrivit Mediafax.

2. -imagine fara descriere- (accident_microbuz_duba_autoturism_masina.jpg)

3. -imagine fara descriere- (pompieri_smurd_targa_camp_accident_isu.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel