A SEMĂNAT TEROARE în SPANIA: Un bărbat și-a UCIS familia în fața COPIILOR săi

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat din Spania și-a ucis fosta soție, socara și cumnata în fața copiilor săi. 

Un spaniol în vârstă de 41 de ani a fost arestat, după ce a recunoscut că și-a ucis soția, soacra și cumnata, împușcându-le chiar în fața copiilor săi, de 4, respectiv 7 ani. Omorurile au avut loc în districtul Valga din provincia Pontevedra, în regiunea spaniolă din nord-vestul Galiției.

Crimele au avut loc când mama copiilor a ieșit din casă pentru a-i lăsa cumnatei și mamei sale să îi ducă la școală. Fostul său soț, de care a divorțat în ianuarie 2018, a sărit în fața ei și a împușcat-o în fața copiilor, potrivit ABC.es. Femeia era a doua soție a bărbatului, care era cunoscut cu antecedente penale minore, precum furt de combustibil.

Doi vecini care au auzit împușcăturile au ajuns la fața locului pentru a-i duce pe copii în siguranță. Unul dintre vecini a declarat că cel mai mare dintre copii era de nestăpânit, văzându-și mama ucisă de tatăl lui.  Suspectul a fugit apoi în locuința pe care a împărțit-o cu mama sa în municipalitatea din Ames, unde se presupune că a chemat autoritățile pentru a mărturisi crima. Autoritățile au găsit arma folosită de suspect, pe care a aruncat-o într-un râu.

José Luis Abet Lafuente o contactase prin mesaje pe fosta sa soție, pe care a acuzat-o că îi interzicea să-ți vadă copiii. „După ce că-mi ceri divorțul, nici nu mă mai lași să-mi văd copiii”, a scris el, într-un mesaj pe Facebook.

Motivul crimei este încă neclar, deși rapoartele poliției precizează că pagina de socializare a lui Abet Lafuente este plină de mesaje furioase despre divorțul său în ultimele săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel