A plouat cu bancnote pe o autostradă. Oamenii au blocat traficul, pentru a aduna banii care cădeau din cer

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
A plouat cu bancnote pe o autostradă. Oamenii au blocat traficul, pentru a aduna banii care cădeau din cer
A plouat cu bancnote pe o autostradă. Oamenii au blocat traficul, pentru a aduna banii care cădeau din cer

Mii de bancnote au ajuns pe o autostradă San Diego, California, după ce ușile remorcii s-au deschis. Zeci de şoferi au blocat drumul, în dorinţa de a aduna cât mai mulţi bani de pe asfalt, iar doi oameni au fost arestați.

O dubă plină cu bani a pierdut mii de bancnote pe o autostradă de lângă San Diego, California. Două persoane au fost arestate, fiind considerate vinovate de împrăștierea banilor pe carosabil.

Ploaia de bani a fost provocată de deschiderea unei remorci a unei furgonete blindate lângă San Diego, nu departe de graniţa cu Mexic. În imaginile apărute pe internet se pot vedea zeci de şoferi, cu maşinile parcate, disperaţi să strângă cât mai mulţi bani.

Un alt caz de delapidare a avut loc în România, unde un fost casier şi contabil al unei instituţii de cult este cercetat pentru delapidare, fiind suspectat că şi-a însuşit aproape 500.000 de lei din încasări.

 

Casierul unei biserici din România, suspectat că şi-a însuşit 500.000 de lei din încasări. Bărbatul nu înregistra sumele achitate de credincioși

 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din municipiul Câmpulung Muscel, fost casier şi contabil al unei instituţii de cult, este cercetat pentru delapidare, fiind suspectat că şi-a însuşit aproape 500.000 de lei din încasări.

Potrivit unui comunicat transmis astăzi, 19 noiembrie, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, faptele au fost comise între anii 2011 şi 2014, scrie Agerpres. "Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2011-2014, un bărbat de 70 de ani, din Câmpulung, având atribuţii de casier şi contabil în cadrul unei instituţii de cult de pe raza municipiului, şi-ar fi însuşit suma de peste 475.000 de lei, prin neînregistrarea sau înregistrarea în registrul de casă a unor sume diminuate", se arată în comunicatul transmis de IPJ Argeș.

Totodată, autoritățile au instituit sechestru pe bunuri imobile, mobile şi sume de bani aparţinând suspectului, valoarea totală a acestora fiind de peste 500.000 de lei, aproximativ prejudiciul pe care contabilul instituției de cult l-a creat, la rândul său.

După finalizarea cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Muscel, cu propunere de trimitere în judecată, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel