A condus sub influenţa alcoolului şi a ucis un om. Fostul prefect al Constanţei a primit trei ani cu suspendare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
accident_ioan_albu
accident_ioan_albu

Magistraţii l-au condamnat, miercuri, 2 septembrie la trei ani de închisoare cu suspendare pe Ioan Albu, fostul prefect al Constanţei, pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Pe data de 16 februarie 2020, Ioan Albu a condus sub influenţa băuturilor alcoolice un automobil marca Range Rover şi a intrat pe contrasens, moment în care a lovit din plin un autoturism marca Peugeot. Bărbatul în vârstă de 44 ani care conducea autoturismul marca Peugeot a decedat pe loc.

Albu Ion a suferit o fractură se stern şi contuzii pulmonare. Fostul prefect avea o alcoolemie 0,91 mg/l de alcool pur în aerul expirat. "La data de 16.02.2020, în jurul orelor 19.15, inculpatul Albu Ioan, având o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, a condus pe drumurile publice din judeţul Constanţa un autoturism marca Range Rover, iar în timp ce circula dinspre localitatea Ciocârlia de Sus către comuna Cobadin, la km. 231 600m, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Peugeot, care circula regulamentar din sens opus şi care era condus de numitul T.A. În urma accidentului, a rezultat decesul numitului T.A.", se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.  Sentinţa nu este definitivă sşi poate fi contestată la Curtea de Apel Constanţa în termen de 10 zile.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel