800 de locuri de muncă în Huelva, Spania!

Echipa Stiri Diaspora / 25 aug 2015 Salveaza PDF Comentarii
Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH
Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH
Agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă recrutează muncitori la cules de căpșuni începând din ianuarie 2016.

Femeile care îşi caută un loc de muncă pot participa la o selecţie pentru cules de căpşuni în Spania, în a doua jumătate a lunii ianuarie 2016, anunţă reprezentanţii mai multor Agenţii pentru Ocuparea Forţei de Muncă din țară.

Sunt oferite opt sute de locuri de muncă persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 40 de ani. Durata contractului este de aproximativ trei luni, data estimată de începere a lucrului fiind 15 februarie 2016. Timpul de lucru este 6,5 ore/zi cu pauză de o jumătate de oră. Se lucrează 39 ore/săptămână împărţite în şase zile.

 

Salariul oferit este de 40 euro brut/zi plătibil la două săptămâni. Nu este necesară cunoaşterea unei limbi străine. Din sumele câştigate, fiecare persoană va trebui să plătească 113 euro asigurarea socială şi contribuţiile datorate de 2%, impozit pe venit. Cazarea este oferită de către angajator contra sumei de 1,6 euro pe zi. Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile primite în timpul lucrat la firmă. Perioada de probă este de 15 zile, timp în care atât angajatul, cât şi angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Angajatorul este firma Surexport Compania Agraria, cu sediul în Huelva, Spania.

 

Persoanele care au fost selectate şi au lucrat la firma Surexport în anul 2015 vor primi contract nominal şi nu este necesar să participe la o nouă selecţie.

 

Documentele necesare înscrierii sunt următoarele: cerere tip, anexa 3 bis (tipizat), copie BI/CI cu o valabilitate de minim 6 luni, CV Europass în limba română (tipizat), copie a certificatului de absolvire a şcolii, calificare, adeverinţă medicală eliberată de la medicul de familie, cu menţiunea apt pentru muncă, cazierul judiciar în original, care să ateste că nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni) şi un dosar cu şină.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27