18 ianuarie 2022, Luna plină în Rac: Ritualul „punga plină“ atrage bani, dragoste și sănătate

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
18 ianuarie 2022, Luna plină în Rac: Ritualul „punga plină“ atrage bani, dragoste și sănătate
18 ianuarie 2022, Luna plină în Rac: Ritualul „punga plină“ atrage bani, dragoste și sănătate

Luna plină, care va avea loc în 18 ianuarie 2002 în semnul Racului, este cea mai magică perioadă. În această perioadă vrăjitoarele își fac oracolul. Iată cum să atragi bani, dragoste și sănătate cu ajutorul ritualului „punga plină“.

Luna plină, care în ianuarie se va petrece în semnul Racului este un moment în care vă puteți recăpăta puterea și energia. În niciun caz nu permiteți gânduri negative, nu vă pierdeți cumpătul și încercați să stingeți orice expresie de agresivitate din interiorul vostru.

Citește și Horoscop săptămânal 17 - 23 ianuarie 2022. Gemeni, te așteaptă o surpriză neașteptată. Leu, vor veni zile grele. Previziuni complete pentru zodii

Ziua echilibrului între corpul fizic și cel astral. Nu trebuie să tulburați pacea din sufletul vostru.

18 ianuarie 2022, Luna plină în Rac

 

Această zi lunară este asociată cu splina și cu chakra Manipura. Este utilă pentru a se curăța pe sine, propria casă. Visele sunt premonitorii și adesea devin realitate. Ține cont de ziua de dinaintea și de după luna plină, sunt și ele foarte energice!

Încercați să nu ratați această perioadă! "Prindeți" acest val gigantic de energie: faceți cel puțin un ritual în trei zile. Și mai bine, faceți un ritual în fiecare zi! Atunci visul tău va primi un impuls incredibil de energie și va deveni realitate în cel mai scurt timp posibil!

Mai există un alt motiv pentru care de luna plină merită să te "afunzi" în ritualuri. Adevărul este că perioada de Lună plină nu este considerată foarte favorabilă din cauza excesului de energie. Dacă pe lună nouă resimțim o lipsă de energie, pe lună plină este invers. "Acest exces de energie tinde să se manifeste prin furie și iritare, precum și prin nevoia de a te certa, de a exprima ceea ce deranjează și de a arăta asta "în toată splendoarea". Evitați aceste manifestări, energia poate fi direcționată într-o altă direcție, de exemplu, asupra ritualurilor "banilor".

În timpul Lunii pline are loc o deschidere a surselor de informații, astfel încât toate proiectele care sunt demarate în această perioadă, poartă inițial informații care vor contribui la realizarea lor. Încercați să stabiliți cât mai multe cicluri: apeluri, întâlniri, demararea proiectelor, contracte etc. Apoi, munca pe care o începeți va continua de la sine, cu un efort minim din partea dumneavoastră.

Luna plină este un moment de vârf energetic în care poți obține rezultate maxime cu un efort minim. Luna își revarsă vibrațiile asupra noastră. Prin urmare, orice acțiune pe care o întreprindeți pentru a atrage bani primește un impuls dublu de energie. Este o perioadă de magie, o perioadă de miracole. Nu pierdeți ocazia! Un ritual efectuat în luna plină va face mai mult pentru tine decât zece efectuate în alte zile!

Vederea lunii este o necesitate, fără ea ritualul își pierde sensul.

Cum să te pregătești pentru un ritual al banilor

 

Deoarece luna plină este o perioadă nefavorabilă, înainte de ritual, este de dorit să se elimine negativitatea și să se echilibreze starea emoțională. Dacă doriți să vă purificați corpul, mintea și sufletul, înainte de ritual., clătiți-vă sub un duș pentru a vă curăța fizic și apoi întindeți-vă într-o baie de sare de mare. După 10-15 minute, deschideți dopul și rămâneți în cadă până când se scurge toată apa. Pe măsură ce nivelul apei coboară, imaginează-ți că toate gândurile tale legate de treburile cotidiene și toată energia negativă acumulată în tine se duc cu ea. Un sentiment de puritate și pace va indica faptul că scopul curățării este atins.

După asta, sunteți aproape gata pentru ritual. Tot ce rămâne de făcut este să pregătim camera în care va fi efectuat. Pregătirea implică purificarea. Locuințele noastre, fiind spații închise, acumulează murdărie energetică - aceasta trebuie îndepărtată pentru a nu interfera. Acest lucru este deosebit de important în timpul lunii pline. Cel mai simplu este să vă plimbați prin cameră cu o lumânare sau să o parfumați cu tămâie.

 

Ritualul oglinzii

Stai cu spatele la Lună și ia o oglindă mică în mâini, astfel încât Luna să se reflecte complet în ea. În această poziție, energia noastră în raport cu Luna este întoarsă cu susul în jos, ca și cum am întoarce-o pe dos. Privind la Lună, spune de trei ori: Mamă Lună, te rog, ia-mi sărăcia și adu-mi banii. Ăsta e tot ritualul! Luna va face restul.

 

Ritualul „punga plină“ atrage bani, dragoste și sănătate

 


În fiecare lună plină, puneți o poșetă goală și deschisă pe o fereastră (de preferat ca lumina lunii să o atingă) în toate cele trei nopți de lună plină, prima zi, punctul culminant. Poșeta în care vă purtați banii în fiecare zi. În cele trei nopți de lună nouă, puneți pe fereastră o pungă cu bani.

 

Borcan de bani

Așteptați noaptea cu lună plină. Pregătiți o hârtie, un pix, un borcan cu capac, șapte monede, o frunză de dafin. Expuneți totul în fața dumneavoastră. Acum scrieți pe o bucată de hârtie suma de bani pe care o doriți și puneți-o în borcan. Cu mâna dreaptă, luați câte o monedă pe rând și puneți-o într-un borcan, citind în același timp acest text:

"Strălucesc monedele, monedele zornăie! Cu cât am mai multe, vin și mai multe! De unde nu mă aștept, primesc venituri, îmi ajung banii în cont!".
În timp ce aruncați monedele, imaginați-vă că acestea cresc, se măresc, aducând alte monede.
Luați o frunză de laur și scrieți-vă numele pe partea inferioară a acesteia și puneți-o în același borcan. Înșurubați bine capacul și ascundeți borcanul, astfel încât nimeni să nu-l poată vedea. Dacă aveți o sumă mare de bani în borcan, trebuie să adăugați una sau două monede în fiecare zi și să vă imaginați că banii intră în viața voastră din surse absolut neașteptate. Când veți acumula într-o bancă exact atâția bani câți ați comandat, scoateți hârtia și îngropați-o în pământ (fie pe stradă, fie, dacă este iarnă, în orice ghiveci de flori).


Scapă de toate lucrurile inutile în ziua cu Lună Plină

 

Deoarece Luna Plină simbolizează sfârșitul unui ciclu, moartea cuiva și trecerea la un nou nivel, Luna Plină este cea mai potrivită pentru ritualuri de eliminare a negativității sau a bolilor. Ritualul trebuie să se desfășoare în aer liber, direct sub lună. Pregătiți un foc sau luați o farfurie și chibrituri pentru un foc simbolic. Scrieți cu atenție și clar tot ceea ce doriți să eliminați.

Spune o rugăciune sub lună cu propriile cuvinte și începe să arzi bucăți de hârtie cu negativitate!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel