Zodii cu care să NU te CUPLEZI în anul 2019

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Anul 2019 vine cu mari surprize pentru unii, dar şi cu un mare ghinion pentru alţii. Dacă unii nativi vor avea parte de bani şi succes pe plan profesional, nu putem spune acelaşi lucru şi în dragoste. Nu toţi nativii din zodiac vor avea o jumătate predestinată, ba mai mult, unii vor încerca să îi evite în anul ce urmează, potrivit one.ro.

Nativul Scorpion este o fire intensă şi foarte periculoasă. Deşi se va conecta excelent cu oricare alt nativ din zodiac, mai târziu vor avea de suferit. Sentimentele pe care le au sunt instabile, iar dacă la început vor crede că ceea ce simt este puternic şi de neînlocuit, pe parcursul relaţie se vor suci.

În aceeaşi situaţie se află şi nativul Vărsător care este o fire independentă şi cu opinii bine înrădăcinate. Nimeni nu îi va sta în cale şi nu va reuşi să-i schimbe gândirea, chiar dacă întâlneşte un partener cu care poate purta conversaţii inteligente. Totul se va rezuma la contraziceri, lucru care îl va irita constant pe nativul Vărsător.

Nativul Peşti nu are prea multe în comun cu alte semne zodiacale. Este o fire jucăuşă care îşi doreşte să fie alături doar de dragostea vieţii sale însă, problema stă în faptul că nu ştie cum să o ţină aproape sau să o stimuleze.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel