Zodii care sunt mai fericite singure

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Unele zodii sunt mai fericite singure decât într-o relație.

Gemeni
Gemenii sunt mult mai fericiți singuri. Nu este vorba că nu le place să fie într-o relație, această zodie doar preferă să nu fie ceva foarte serios, să fie fără obligații. Pentru ei, relațiile ar trebui să fie distractive și fără griji, fără restricții.

Fecioară
Fecioara este foarte pretențioasă când își alege partenerul. Până când un lucru nu este perfect, cei din zodia Fecioară nu sunt mulțumiți. Fecioara ar prefera mult mai mult să fie singură. Dar doar pentru că este singură nu înseamnă că nu este fericită. 

Săgetător
Săgetătorul nu refuză ideea de întâlniri și relații, doar că își dorește să fie cel care ia deciziile. Deoarece săgetătorul nu este pregătit din punct de vedere emoțional pentru o relație serioasă, acest semn zodiacal este mult mai fericit pe cont propriu.

Vărsător
Vărsătorul este mult mai fericit pe cont propriu decât într-o relație pentru că îi place să fie independent, potrivit elle.ro. Timpul pentru sine este un aspect important în viața unui Vărsător și tinde să fie mai fericit când își petrece timp singur.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel