Ziua mamei. FC Barcelona - gest emoţionant

Mihai Ciobanu |
Data publicării:

Gest emoţionant al oficialilor de la FC Barcelona cu ocazia Zilei mamei.


Duminică, 6 mai, în mai multe ţări din Europa şi din lume s-a sărbătorit Ziua mamei. Această zi este oficial dedicată mamelor inclusiv în România, o hotărâre în acest sens fiind luată încă din anul 2009. Dacă în ţara noastră acest moment a trecut aproape neobservat, iată că în Spania i s-a dat importanţa pe care o merită. 

Vorbim despre un gest emoţionant făcut de clubul FC Barcelona înaintea "El clasico" - meciul cu Real Madrid care s-a disputat duminică seara. Înaintea fluierului de start, oficialii clubului au afişat pe Twitter echipa de start a Barcelonei într-un mod cu totul inedit: afişând, în locul jucătorilor, numele mamelor lor. Un gest care, cu siguranţă a produs emoţie atât în rândul femeilor respective cât şi în sufletul tuturor mamelor din Spania care au urmărit această partidă de fotbal. 

Meciul FC Barcelona - Real Madrid, disputat duminică, 6 mai, s-a încheiat la egalitate, 2-2. FC Barcelona este, matematic, deja campioană în actual sezon, cu un total de 87 de puncte, urmată de Atletico Madrid - 75 de puncte şi Real Madrid - 72 de puncte.

Ziua Mamei pe glob

Ziua Mamei este de regulă sărbatorită pe mapamond anual într-a doua duminică a lunii mai. Australia, Africa de Sud, Austria, Belgia, Bulgaria, Brazilia, Canada, China, Germania, Grecia, India, Italia, Japonia, Mexic, Olanda, Elveția, Turcia, Ucraina, Statele Unite ale Americii, țările baltice, statele din America de Sud, țările nordice sărbătoresc Ziua Mamei în a doua duminică a lunii mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel