Zetea: Nu și-a propus nimeni să-l pună în umbră pe premierul Ciucă

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Zetea: Nu și-a propus nimeni să-l pună în umbră pe premierul Ciucă
Zetea: Nu și-a propus nimeni să-l pună în umbră pe premierul Ciucă

PSD și premierul Nicolae Ciucă au o relație bazată pe respect reciproc, declară la RFI vicepreședintele social-democrat Gabriel Zetea: ”N-a fost o regie, probabil, foarte bună așa cum a fost prezentat programul respectiv, dar nu cred să se pună problema de a exista intenții ascunse”.

Gabriel Zetea a fost întrebat de ce a stat președintele PSD, Marcel Ciolacu, în centru și a vorbit înaintea premierului Nicolae Ciucă, la conferința în care liderii coaliției au prezentat măsurile sociale, punându-l astfel în umbră pe șeful Executivului.

„Mă îndoiesc că asta a fost intenția, până la urmă, de a-l pune în umbră cineva pe domnul Ciucă, pe domnul prim-ministru. Până la urmă, există o relație bazată pe respect reciproc între PSD și domnia sa. Primul-ministru Ciucă a fost un partener corect al PSD și uite la momentul la care a fost ales președinte al PNL cât de repede s-au mișcat deja lucrurile.

Măsurile acestea pe care PSD le-a propus, acest pachet sprijin pentru România este discutat în cadrul coaliției de două luni și ceva, tot discutăm, tot negociem și am avut piedici acolo legat de obiecțiunile pe care de fiecare dată le-a avut domnul Cîțu. Ei, uite că PNL a luat o decizie în interiorul său și noul președinte al PNL care se confundă cu persoana primului-ministru au achiesat extrem de repede la aceste propuneri, pentru că și ei au înțeles că românii nu mai au răbdare”, spune Gabriel Zetea.

 

Gabriel Zetea: Nu se pune problema de a exista intenții ascunse

 

Parlamentarul social-democrat a fost chestionat și cu privire la faptul că Marcel Ciolacu a plecat când a început să vorbească premierul Nicolae Ciucă.

„Nu știu să vă răspund la această întrebare. Nu știu, o fi fost... până la urmă, n-a fost o regie, probabil, foarte bună așa cum a fost prezentat programul respectiv, dar nu cred să se pună problema de a exista intenții ascunse, ba din contră, există o relație bazată pe respect reciproc între PSD și primul-ministru, domnul Ciucă”, conchide vicepreședintele PSD.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel